szerző:
Eduline

Mutatjuk a 10 legjobb nyelvtanulós oldalt: van, amelyikkel a kiejtést gyakorolhatjátok, más oldalakon akár anyanyelvi beszélgetőtársakkal is csetelhettek.

©

1. Italki

Ezen az oldalon kapcsolatba léphettek nyelvtanárokkal és anyanyelvi beszélőkkel, akik segíthetnek kijavítani az írásaitokat, vagy együtt gyakorolhatjátok a nyelvet. Ha hajlandóak vagytok fizetni is az órákért, magántanárokat is fogadhattok.

2. LiveMocha

Huszonöt nyelven tanulhattok ingyenes és fizetős kurzusokkal. Az anyagokat könnyű alapkifejezésekkel kezditek, és anyanyelvi beszélők adnak nektek visszajelzést. Velük a kommunikációs készségeteket is fejleszthetitek.

3. ExamEnglish

IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára készültök angolból? Ez az oldal nagyon nagy segítséget jelenthet.

4. Forvo

A Forvóval a kiejtést gyakorolhatjátok. Az oldal gyakorlatilag 280 nyelv szavainak hatalmas adatbázisa, mindegyiket anyanyelvi beszélők mondták fel.

5. BBC Languages

Ha már tudtok angolul, a BBC oldalának segítségével tanulhattok franciául, spanyolul, németül, olaszul, portugálul, kínaiul vagy a további harminc nyelv valamelyikén. Kezdőként egy 12 hetes kurzuson vehettek részt, amelynek teljesítéséről papírt is kaptok.

6. FSI Language Courses

Szöveges és hanganyaggal kibővített tananyagokat találtok ezen az oldalon. Azoknak hasznos, akik már beszélnek angolul, és egy harmadik, negyedik nyelvet tanulnának mellé.

7. Effective Language Learning

Kínai, francia, német, olasz vagy spanyol tanulásához hasznos. Emellett nyelvtanulási stratégiákról is olvashattok különböző cikkeket.

8. Internet Polyglot

Itt szintén anyanyelvi beszélőkkel találkozhattok. Olyanok ajánlanak órákat, akik cserébe egy másik nyelven tanulnának, összesen harmincnégy nyelven tanulhattok rajta.

9. Free Language

Itt harmincnál is több nyelven találtok többek között videókat, hanganyagokat és szövegeket.

10. Word2Word

Végül pedig itt egy oldal, ahol nem saját képzéseket fogtok találni, hanem rengeteg linket. Közel 120 nyelv tanulásához kaphattok itt segítséget.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!