szerző:
Eduline

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat. Összegyűjtöttünk néhány oldalt, amellyel elsajátíthatod az alapokat vagy felfrissítheted a tudásod. Angol kurzusajánlónkat itt találod.

1. Russian Lessons

Kattints a képre!
©

Az ábécétől az igeidőkön keresztül a gyakori témák szókincséig mindennel megismerkedhet az, aki a RussianLessons.net oldalon kezdi az orosztanulást. A fórumon más diákokkal vagy orosz anyanyelvűekkel is beszélgethetsz, az oldalon könyvajánlókat és hasznos információkat is találsz Oroszországról.

2. Learning Russian

Kattints a képre!
©

Az ábécét, a szavakat és kifejezéseket kiejtéssel együtt gyakoroltatja a LearningRussian.net oldal. A nyelvtanulást orosz nyelvű tematikus videók és nyelvtani összefoglalók segítik, ezen kívül az orosz ünnepekről és az országról is olvashatsz. Az oldal érdekessége, hogy többek között az Anna Karenina című regény első öt fejezetét is olvashatják eredeti nyelven a tanulók.

3. Russian for Free

Kattints a képre!
©

Külön leckékben tanít olvasni és beszélni a RussianForFree.com oldal, kezdőtől középfokig. A tanulást hanganyagok, videók, játékos feladatok és nyelvtani táblázatok is segítik, és komplett párbeszédeket lehet begyakorolni.