szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Legyen szó iskolai nyelvtanulásról, magánórákról, esetleg önálló otthoni felkészülésről, egy dologra minden nyelvtanulónak szüksége van: szótárra. Most egy ingyenes appot mutatunk, amivel beszélgetéseket is fordíthattok.

Az elmúlt pár héten rengeteg olyan oldalt és alkalmazást ajánlottunk már, amivel a nyelvvizsgára készülhettek. Korábban már ajánlottunk oldalakat, gyakorló- és mintafeladatokat angolul tanuló diákoknak, és német nyelvvizsgára készülőknek is. Illetve nemzetközi angol nyelvvizsgára gyakorlóknak is. Most egy olyan appot mutatnunk, ami mindenkinek elengedhetetlen a nyelvtanuláshoz.

A SayHi fordító a hangalapú felismerésnek köszönhetően azonnal lefordítja a mondanivalótokat, de természetesen gépelésre is van lehetőségetek.

©

Az app jó választás akkor is, ha külföldre utaztok vagy külföldiekkel szeretnétek beszélgetni.

A SayHi több mint 45 nyelvről és nyelvre tud tolmácsolni. Az alkalmazás többek között felismeri az angol, francia, horvát, koreai, magyar, német, olasz, orosz, spanyol, szlovák, valamint a török nyelvet is. Bizonyos nyelveken pedig – mint például az arab, angol, francia vagy éppen a spanyol – több dialektust is támogat az alkalmazás.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.