Újabb ingyenes fordítót ajánlunk: így keresgélhettek internet-hozzáférés nélkül is

Egy jó kis alkalmazást ajánlunk mindenkinek, aki szereti, ha naprakész a telefonja. Ezzel az appal könnyen és gyorsan megtalálhatjátok a keresett idegen szavak jelentését.

Forrás: Pixabay

 

Forrás: GooglePlay

Ez az alkalmazás azoknak készült, akik nem szeretnek sok időt eltölteni idegen szótár lapozásával és internet-hozzáférésük sincs, ahol gyorsan rákereshetnének az idegen szavakra.

Jól jöhet, ha egy hivatalos levelet írtok, de nem vagytok biztosak a szavak jelentésében. Ebben az alkalmazásban csak megkeresitek és már is kiadja a jelentését. Könnyen használható és sok keresgélés után, akarva akaratlanul is bővülni fog a szókincsetek. Nem, tényleg nem kell se könyv, se internet, elég a telefonotok.

Ingyenes fordító nyaralásra (is): próbáljátok ki, érdemes

Utazás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami külföldre kellhet. Ez az alkalmazás jól jöhet, ha külföldre mentek nyaralni. Minden olyan kifejezést és fontos szófordulatot ismer, amelyre egy idegen országban szükség lehet. Csak ki kell választanotok a kívánt mondatot, meghallgatjátok, és már mehet is a társalgás.

Idegen-szavak-offline

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X