Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen: új Duolingo-funkciót próbálhattok ki

Új szolgáltatással rukkolt elő a világ legnépszerűbb nyelvtanuló platformja, a Duolingo: családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak létre, és egymást segítve/egymással versenyezve tanulhatnak idegen nyelveket. A Duolingo Language Clubot már az alkalmazás 1,7 millió magyar felhasználója is kipróbálhatja.

A Duolingo “klubokban”  - amelyek már elérhetők az alkalmazáson belül - a tagok láthatják egymás eredményeit, előrehaladását, így egymást motiválják.

hirdetés
hirdetés

A “Duolingo Clubs” elérhető az alkamazás legfrissebb verziójában iPhone-ra és iPad-re (Duolingo iOS app), illetve androidos készülékekre (Duolingo Android app) azok számára, akik angolul, spanyolul, portugálul, franciául, németül, olaszul, oroszul, hollandul, ukránul, törökül, koreaiul, kínaiul, japánul, vietnámiul, románul, görögül, csehül, legyelül, indonéz és thai nyelven tanulnak. Sőt, a magyarul tanulók is használhatják.

Jelenleg a Duolingót - amely ingyenes - 1,7 millió magyar használja, ami háromszoros növekedés az elmúlt évhez viszonyítva. Több mint 201 ezer külföldi kezdett el magyarul tanulni az alkalmazás segítségével.

Így tanulhattok idegen nyelveket teljesen ingyen: a Duolingótól a Babbelig Már magyarul is tanulhatnak a Duolingón

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X