Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ingyenes nyelvtanulási lehetőség: kínai, japán és thai nyelvleckék

Forrás: thai-language.com

Thai-Language

hirdetés
hirdetés

A Thai-Language.com képek és hanganyagok segítségével vezet be a thai nyelvbe és kultúrába. A kezdők mellett – akik csak néhány kifejezésre kíváncsiak a nyaralás előtt – a komolyabb érdeklődők is fejleszthetik a nyelvtudásukat.

Chinese-Tools

A Chinese-Tools oldalon részletes magyarázatok és feladatok segítségével sajátíthatod el az alapokat. Az ingyenes online kurzus 40 leckéből áll, a köszönéstől és a bemutatkozástól kezdve többek között a család, az étkezés, a közlekedés, az időjárás és a sport témakörének szókincsét is begyakorolhatod. Az oldal nagy előnye, hogy minden leckéhez hanganyag is tartozik.

Free Japanese Lessons

„Ha online szeretnéd elsajátítani a japán nyelvet, a legjobb helyen jársz!” – olvasható a freejapaneselessons.com oldalon. Ezen a site-on főként a japán ábécét, az alapvető szavakat és kifejezéseket tanulhatod meg. A legtöbb online szótárhoz hasonlóan a szavak mellett itt is meghallgatható a kiejtés. Az online nyelvtanulás legbizarrabb formáiról itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásNyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X