szerző:
Eduline

"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz. De arra nem, hogy egy olyan törlőkendőt/konyharuhát (???) kap, amire az "Orgona ága..." idézet lett nyomtatva, virággal és az összes vezető aláírásával" - írja Facebook-oldalán Balatoni József, vagyis Jocó bácsi.

"Maradt pár kendő anyák napjáról, aztán beledobták a bonbon mellé, hadd örüljön a 40 évet ledolgozó pedagógus. Már nem tudom, hogy ilyenkor kínomban nevetve sírjak vagy sírva nevessek. De tényleg" - olvasható a Jocó bácsi világa Facebook-oldalon.

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

Jocó bácsi világa

Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz. De arra nem, hogy egy olyan törlőkendőt/konyharuhát (???) kap, amire az "Orgona...

A következő pedagógus ezzel ellentétben emlékezetes "ajándékot" kapott első osztályától, érdemes megnézni a videót:

Megható videó: így búcsúztatták a nyugdíjba vonuló tanárnőt

Megható videó készült egy nyugdíjba vonuló tanárnőről, akitől első osztálya búcsúztatott. Nyugdíjba vonulása előtt első osztálya lepte meg a tanárnőt, aki nem is sejtette, hogy az utolsó tanóráján ilyen fogadtatásban lesz része - írja Facebook-oldalán a Fehérvár TV.