szerző:
Eduline

Egy jacksoni iskolában maga ellen fordította fegyverét egy diák. Egyelőre nem tudni, pontosan mi motiválta tettét.

©

Egy héttel a floridai Parkland középiskolájában történt mészárlás után egy újabb amerikai iskolában történt tragédia. Meglőtte magát egy amerikai diák az ohiói Jackson egyik iskolájában kedden közölte a CBS News. A helyi rendőrség szerint a Jackson Memorial Middle School egyik mosdójában fordította maga ellen fegyverét a hetedikes diák. Azonnal kórházba szállították, állapotáról többet nem tudni. Más nem sérült meg - írja a 24.hu.

A rendőrségnek nincs még információja arról, véletlen sült-e el a fegyver vagy szándékos öngyilkossági kísérlet történt.

Az eset miatt szülők százai gyűltek az iskola elé, miközben a rendőrök apránként elengedték a gyerekeket az iskolából. Elővigyázatosságból bezárták keddre az általános iskolákat, a körzet egyetlen középiskoláját is kiürítették.

Floridai iskolai lövöldözés: félénk fiúnak ismerték az ámokfutót

Problémás diák volt a floridai ámokfutó volt iskolatársai szerint, összeveszett több barátjával, verekedett volt barátnője új udvarlójával, és nem sokkal a 17 halálos áldozattal járó szerdai tragédia előtt felkavaró dolgokat posztolt a közösségi médiában - közölte egy rendőrségi tisztségviselő a 19 éves Nikolas Cruz volt iskolatársainak beszámolója alapján.