szerző:
Eduline

Influencerek, tartalom-előállítás, tartalomfogyasztás, közösségi oldalak, biztonság - erről is szó lesz a Medu Camp Influencer Táborban.

©

A táborban a 8-16 éves gyerekek megismerkedhetnek többek között a hagyományos tömegmédia és a digitális platformok különböző influencertípusaival és a lehetséges karrierívekkel, valamint a tartalom-előállítás és tartalomfogyasztás aktuális kérdéseivel, de szó lesz a rajongói közösségekről, azok jellemzőiről és dinamikájáról.

A cél a kreatív, ugyanakkor biztonságos médiahasználat és a tudatos digitális jelenlét. Az oktatók interaktív és reflektív oktatási módszereket alkalmaznak, a táborozó gyermekek aktív bevonására és részvételére építenek. Különböző területen dolgozó szakértők, kutatók és vezető piaci szereplők vettek részt a tábor felépítésének kidolgozásában.

Az első napon csapatépítés és kommunikációs tréning zajlik, majd a másodiktól a negyedik napig az influencerekről lesz szó, az ötödik, egyben utolsó nap pedig a biztonságról szól: kiderül majd, hogyn lehet okosan és biztonságosan használni a közösségi portálokat.

A Medu Camp Influencer Tábort a Millenáris parkban található Millipop Mosolygyárban tartják majd. A tábort a nyáron hétszer szervezik meg, további információért látogass el a Millipop Mosolytábor oldalára.