szerző:
Eduline

Pár hónapja járta be Chloe Bridgewater története a világot. A kislány úgy döntött, szeretne a Google-nél dolgozni, ezért hát írt a cég vezérigazgatójának, hogy vegye őt fel. Sundar Pichai, a vállalat igazgatója pedig válaszolt is a levélre: várja a lány jelentkezését, ahogy az befejezte az iskolát.

A Mashable újságírója járt utána annak, mi történt a kislánnyal abban a pár hónapban, amíg nem hallottunk felőle.

Mint kiderült, a kislány testvérével együtt a világ egyik legnagyobb cégénél kapott állást. A Kano vállalat, mely többek közt számítógépeket is gyárt, tesztelőmérnökökként foglalkoztatja a két gyereket.

Zseniális levélben kért munkát a Google-től egy 7 éves kislány

Egy próbát megér - gondolta a brit kislány. Chloe Bridgewater 7 évesen el is döntötte, mivel szeretne foglalkozni, és úgy gondolta, minek is várna. Levelet írt tehát a Google-nek, amiben állásra jelentkezik. A kislány biztosan számított rá, a szüleit viszont nyilvánvalóan meglepte, hogy a cég vezérigazgatója, Sundar Pichai válaszolt, és még csak el sem utasította a lány kérését.

A lányok otthon tesztelik a vállalat újításait, majd visszajelzést adnak azokról, hogy még a piaci termelés megkezdése előtt véleményükkel és tapasztalatukkal javítsák a termékek minőségét.

A lányok anyukája nagyon örül a lehetőségnek, véleménye szeirnt felelősségre és együttműködésre tanítja gyermekeit a munka.