Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Jövő hónap elején mindenki megkapja a bérét, ezt ígéri a Klebelsberg Központ

1

Minden dolgozó megkapja a bérét jövő hónap elején, a tankerületi központok ütemezetten végzik a feladataikat és mindent megtesznek azért, hogy zökkenőmentes legyen az átvett és újonnan felvett kollégák foglalkoztatása - közölte a Klebelsberg Központ.

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Jelezték, az állami intézményfenntartás decentralizációjának következtében a tankerületi központok feladata és felelőssége a foglalkoztatással kapcsolatos összes tevékenység elvégzése.

hirdetés
hirdetés

A Klebelsberg Központnak mint középirányítónak az elvárása a tankerületek felé az, hogy ezekkel a feladatokkal határidőre készüljenek el.

Minden, az állami intézményfenntartás rendszerében dolgozó munkavállaló kap fizetést február elején, az ezzel kapcsolatban megjelent sajtóhírek nem felelnek meg a valóságnak - közölték.

A sajtóban arról jelentek meg hírek, hogy országszerte több iskola technikai dolgozóinak szerződését egyelőre még nem módosította a Klebelsberg Központ, így nem kizárt, hogy az érintettek késve fogják megkapni januári fizetésüket.

Késik az iskolai dolgozók januári fizetése?
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Ezt nem tennék meg ( késő fizetések) ha a hanyag, esztelen adminisztrációs emberek csak a kifizetések teljesülése után kapnák meg a saját fizetésüket, levonva természetesen a késlekedés miatt összegyűlt banki büntető kamatot. Meggondolnák van-e gyorsabb megoldás! Persze politika mentesen.

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X