Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Egy kamugép riogatja az érettségi változások ellen tiltakozókat

Újra feltűnt a túlbuzgó kormánypárti aktivista, Egres Béla, aki szerint "nagyon is rendjén van az egész napos iskola a mindennapos testnevelés és a napi 6-8 tantárgyból feladott házi feladat", aki ez ellen tiltakozik, azoknak meg elveszik a tanulmányi eredményeit.

Forrás: Paramount

A Hivatlanul Hálózat is folyamatosan hirdeti a középiskolások nyílt levele nyomán indult petíciót, ami az érettségi szabályok módosításainak visszavonását szeretné elérni  - ahogy arról beszámoltunk, ezt több ezren írták eddig alá.

hirdetés
hirdetés

Amikor a kormány oktatáspolitikája ellen felpörög egy kezdeményezés, akkor rendre megjelenik Egres Béla néven egy aktivista, aki egy kamu szervezet, a Jövő Generációja Egyesület nevében írja első olvasatra félelemkeltő, másodsorban bárgyú leveleit. Ezúttal a Hivatlanul kapta meg a magáét:

Ezzel az oldallal egy liberális munkanélküli fogyatékos embereket kibocsájtó oktatási rendszert támogattok!

Jelen oktatáspolitika pont, hogy a jövő munkaerőpiaci elvárásokra készíti fel a diákokat. Már nem a szocializmusban élünk ahol a nyolc óra után csak úgy csapott papott ott hagyunk mindent. Nagyon is rendjén van az egész napos iskola a mindennapos testnevelés és a napi 6-8 tantárgyból feladott házi feladat, hisz teher alatt nő a pálma, és a jövő munka alapú társadalmának teherbíró munkavállalókra van szüksége és nem tutyimutyi emósokra amilyeneket a közelmúlt oktatási rendszere kibocsájott!

A menekültválság megköveteli a fiatalok fizikai felkészítését is, hogy adott esetben a haza védelme érdekében besorozhatóak legyenek, így a mindennapos testnevelést eleve dupla órában kellene megtartani.

Akik ehhez a kezdeményezésehez csatlakoztak azok a haza jövőjének lerombolásához csatlakoznak, így méltó helyük lesz a Provokátor Figyelő oldalán!
Az aláírók méltán számíthatnak pozíciójuk elvesztésével és eddig megszerzett tanulmányi eredményeik elvesztésével a nyolc általánosig visszamenőleg.
A diákok érdekében felszólítjuk az oldal szerkesztőit és támogatóit, hogy haladéktalanul vonják vissza aláírásukat és nyilatkozataikat és kövessék meg a Kormány oktatáspolitikáját, ellenkező esetben tanítványaitok továbbtanulási lehetőségei kerülhetnek veszélybe.

Összefogás a Kormány támogatására:
Jövő Generációja Egyesület
Péleusz Oktatási Központ
A Milla és az Együtt 2014 oldaláról letiltottak közössége

A középiskolásokat felkarolva a Civil Közoktatási Platform az oldalán gyűjti az aláírásokat.

Ombudsmanhoz fordult a Civil Közoktatási Platform az érettségi szabályok miatt

El szeretnék érni, hogy a kormány vonja vissza az elsietett érettségi szabálymódosításokat. Sérti a diákok jogait, egyenlőtlen feltételeket teremt az érettségi követelmények gyors változtatása, amelyre a tanulók nem készülhetnek fel időben, ezért az oktatáshoz kapcsolódó civil szervezeteket tömörítő Civil Közoktatási Platform (CKP) beadványban fordult Székely Lászlóhoz, az alapvető jogok biztosához - írja a szervezet közleménye.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X