Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A bíróság is elítélte a gyerekek bántalmazása miatt, de még mindig nem küldték el az óvónőt

Börtönbüntetésre ítélték az óvónőt, de a munkahelyén nem szólt róla. Hiába terrorizálta a gyerekeket, még most is csak felfüggeszteni tudták.

Forrás: shutterstock

Annyira durván bánt a gyerekekkel egy veszprémi óvónő, hogy a rábízott óvodások egyenesen rettegtek tőle.

hirdetés
hirdetés

Az egyik kisgyerek hányt a rendszeres terrortól, annyira megalázóan viselkedett vele a pedagógus – számolt be róla az RTL Klub Híradó.

Kapcsolódó cikkek

Járókelő mentette meg az óvodást, akit társai bántalmaztak

Celluxszal és megkötözéssel fegyelmezte az óvodásokat egy pedagógus

A nőt még 2013-ban fel is jelentette két szülő. Bár az óvónőt tavaly elítélték, egy éves börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve, a munkahelyén az erről szóló papírokat nem mutatta meg, ezért a gyerekek közt maradt.

Miután egy helyi lap megírta az esetet, az óvodavezető felfüggesztette a vétkes dolgozót. Egyelőre még nem bocsátották el, mert hivatalos értesítést a mai napig nem kapott az intézmény.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X