szerző:
Eduline

Belehúztak a Szent István Egyetem hallgatói, de a legtöbben még mindig a Debreceni Egyetem campusát tartják a legszebbnek. Vasárnap éjfélig tart a szavazás!

Szavazást indítottunk: arra vagyunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa. Szerda óta több mint 12 ezer szavazat érkezett, a péntek 8 órai állás szerint a legtöbben a Debreceni Egyetem campusát tartják a legszebbnek (a szavazók 28 százaléka).

A második helyen azonban történt némi változás. Míg tegnap egyértelműen a Szegedi Tudományegyetem állt a második helyen, mára a Szent István Egyetem behozta a lemaradást, így 20-20 százalékkal egyelőre holtverseny van.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem campusát a szavazók 9, az Eötvös Loránd Tudományegyetemét és a Pécsi Tudományegyetemét 7-7, a Budapesti Gazdasági Egyetemét 4, a Budapesti Corvinus Egyetemét 2, az Óbudai Egyetemét és a Széchenyi István Egyetemét 1-1 százaléka tartja a legszebbnek.

A szavazás vasárnap éjfélig tart, úgyhogy ha azt szeretnétek, hogy a ti intézményetek nyerjen, kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak ők is! Hétfőn jövünk az újabb szavazással, amelyben további tíz egyetem campusára szavazhattok!

A szavazást itt találjátok:

Melyik a legszebb magyar egyetemi campus? Szavazzatok!

Kíváncsiak vagyunk, szerintetek melyik a legszebb magyar egyetemi campus. Szavazzatok a legnagyobb egyetemek szépségversenyében. Itt találjátok a szavazást - vasárnap, vagyis június 18-án éjfélig szavazhattok! Lássuk, ki fog nyerni! Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészettudományi és természettudományi kara, valamint a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kara vezeti a HVG friss felsőoktatási rangsorát.