szerző:
Eduline

Számtalan jó film közül választhattok, ha mozizással szakítanátok meg az év második tanítási hetét. Nézzük, melyek a legnézettebb filmek.

Három hét után a Jumanji - Vár a dzsungel lépett elő győztessé az új év első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, a vígjátékra az első becslések szerint 36 millió dollár értékben váltottak jegyet.

A Jumanji bevétele is csökkent az előző héthez képest, de kevésbé, mint az addig éllovas Star Wars - Az utolsó Jediké, amelyre már csak 23,6 millió dollárért sikerült eladni mozijegyet, s amely így a harmadik helyre csúszott vissza a ranglistán.

A hétvége meglepetése az Insidious: Az utolsó kulcs, a horrorszéria 4. darabja, amely 29,3 millió dolláros jegybevétellel a második helyen indított. Negyedik helyen, 15,3 millió dollárral a Legnagyobb showman végzett, ötödik a Tökéletes hang 3 lett 102,2 millió dolláros bevétellel. E két produkció helycserét hajtott végre az előző hétvégéhez képest.

200 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz

December második felében mindenhol listákat kezdenek gyártani - az év legörömtelibb/legszomorúbb eseményei, legjobb/legrosszabb fesztiváljai, legjobb/legrosszabb zenéi. Mi is beállunk a sorba, filmeket ajánlunk. Kétszáz film, amit mindenképpen meg kell nézned - ilyen listát találtunk a listchallenges.com oldalon, ahol ki is pipálhatjátok azokat a filmeket, amelyeket már láttatok.