szerző:
eduline/mti

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be valamelyik moziba. Ehhez ajánlunk ma filmeket, az egyik a történelem szakra készülőknek garantáltan tetszeni fog.

Zuhant a második héten az észak-amerikai mozikban Christopher Nolan második világháborús drámája, a Dunkirk nézettsége, de még így is erre a filmre váltották a legtöbb jegyet, vasárnapi becslések szerint 28,1 millió dollár értékben.

A rendkívül negatív kritikák ellenére csak kevéssel lemaradva, 25,7 millió dolláros bevétellel a második helyen indított Az Emoji-film című sci-fi- és kalandfilm.

Ugyancsak nagy az érdeklődés a Girls trip című komédia iránt, amelyre második hétvégéjén is még 20,1 millió dollár értékben váltottak jegyet az amerikai és kanadai mozikban.

Charlize Theron akciófilmje, az Atomszőke a negyedik helyen debütált 18,6 millió dolláros bevétellel. Az első öt között végzett még ezen a hétvégén a Pókerember: Hazatérés, amelyre negyedik hétvégéjén 13,5 millió dollárért váltottak jegyet.

Egyszerű, de szuper ötlettel rukkolt elő egy budapesti mozi, ezt sokan szeretni fogják

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak szeretnétek szinten tartani a nyelvtudásotokat? Akkor jó hírünk van: az egyik budapesti mozi úgy döntött, egyik termében ezentúl csak feliratos és eredeti nyelvű filmeket fog vetíteni. Nézői kéréseknek eleget téve csütörtöktől kizárólag feliratos és eredeti nyelvű filmeket lehet látni a Cinema City Allee hatos termében - közölte a mozihálózat.