Ha kikapcsolódnátok a hétvégén, akkor mutatunk pár filmet, amiért érdemes kimozdulni. Ez megy most a mozikban-  Tovább »

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a programot, amely a múlt héten ért volna véget.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kevesebb mint két héttel hazai premierjét követően a 2017-es év legnagyobb magyarországi mozibevételét elérő filmje lett a Star Wars: Az utolsó...  Tovább »

Itt van egy kis ízelitő a december 26-i tévéműsorból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Gru 3 című animációs filmre váltottak a legtöbben jegyet a harmadik negyedévben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken...  Tovább »

Ha már kicsit megfáradva és degeszre tömve hiányzik egy kis filmezés, akkor december 25-én kapcsoljátok be a tévét.  Tovább »

Szaloncukorral és némi bejglivel feltankolva szívesen megnéznétek a tévében valamilyen jó filmet?  Tovább »

Karácsonyi meglepetéssel rukkolt elő az idén 60 éves Filmarchívum: december 22-től január 12-ig hatvan filmet tett szabadon hozzáférhetővé.  Tovább »

December második felében mindenhol listákat kezdenek gyártani - az év legörömtelibb/legszomorúbb eseményei, legjobb/legrosszabb fesztiváljai...  Tovább »

Megkezdődött a vizsgaidőszak, de az első néhány nap még nem olyan nehéz, ezért belefér a programba a mozi is? Mutatunk néhány szuper filmet.  Tovább »

A szokásos heti filmajánlóval jelentkezünk - akik ezen a héten sok ZH-t írnak, ezért aludni sincs idejük, nemhogy filmeket nézni, most ne figyeljenek.  Tovább »

Hideg van, hol az eső, hol a hó esik, ráadásul vészesen közeledik a vizsgaidőszak.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Vígjátékra vagy képregényfilmre vágytok?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X