Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Vígjátékra vagy képregényfilmre vágytok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben azokkal a filmekkel, amelyekben fontos szerepe van az iskolának.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Habár jó időt mondanak hétvégére, azoknak, akik nem terveznek szabadtéri programot, ajánlunk mást: filmeket.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyik film tarolt az amerikai mozikban a hétvégén.  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit szórakozni a hétvégén, akkor érdemes moziba menni, hiszen az elmúlt hetek horror szenzációja mellet nagyon sok más film is...  Tovább »

Akcióvígjáték, horror, vígjáték és animációs film - többek között ilyen műfajok közül válogathattok, ha moziba mennétek a következő hetekben.  Tovább »

Jó néhány fokot csökkent a hőmérséklet, úgyhogy séta helyett k(ét előadás, szeminárium között) érdemes beülni egy filmre.  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

Ezekért a filmekért érdemes a hétvégén moziba menni: megjelent Stephen King legújabb horror adaptációja, amiről sokan azt mondják, hogy még a...  Tovább »

A nyár utolsó mozizása még belefér a holnapi sulikezdés előtt.  Tovább »

Csicskár Dávid Uchebnik című 18 perces alkotása is versenyez a legjobb rövidfilm díjáért a 41. montreali World Filmfesztiválon.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X