Jó néhány fokot csökkent a hőmérséklet, úgyhogy séta helyett k(ét előadás, szeminárium között) érdemes beülni egy filmre.  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezekért a filmekért érdemes a hétvégén moziba menni: megjelent Stephen King legújabb horror adaptációja, amiről sokan azt mondják, hogy még a...  Tovább »

A nyár utolsó mozizása még belefér a holnapi sulikezdés előtt.  Tovább »

hirdetés

Csicskár Dávid Uchebnik című 18 perces alkotása is versenyez a legjobb rövidfilm díjáért a 41. montreali World Filmfesztiválon.  Tovább »

Ha az időjárás és a tömeg miatt kihagyjátok a mai tűzijátékot, van egy ötletünk. A mozi tökéletes program lehet a hétvégére.  Tovább »

Nagyon sok lehetőség és általában elég idő is van a kötelező könyvek elolvasására, azonban, ha még nem vetted rá magad, hogy belekezdj a feladatba...  Tovább »

A New York-i közkönyvtárban váltott olvasójegy mellé, több mint 30 000 filmből is szemezgethetnek azok, akik beiratkoztak.  Tovább »

Nincs is jobb annál, ha a nagy melegben egy hűvös moziteremben nézhetitek meg a legújabb filmeket.  Tovább »

Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

Három film, ami egy kicsit másképpen mutatja be az oktatást.  Tovább »

Bemutatják Christopher Nolan legújabb filmjét, amiért már most teljesen odavannak a kritikusok.  Tovább »

A kisállatokat mindenki szereti, főleg ha egy egész film szól az életükről. Ti ismeritek a leghíresebb történeteket?  Tovább »

Ezen a héten tombolni fog a kánikula, úgyhogy ha hűvösebb helyre vágytok, menjetek moziba. Ehhez ajánlunk ma népszerű filmeket.  Tovább »

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X