szerző:
Eduline

Fura szagok és még furcsább szokások: a kollégiumi élet rengeteg bizarr kihívás elé állít titeket.

©

A Buzzfeed összegyűjtötte azt a 21 - finoman fogalmazunk: kellemetlen - dolgot, ami egy kollégiumi szobában történhet. Ezek közül válogattunk.

1. Valaki az engedélyetek nélkül alszik az ágyatokban, és erre úgy jöttök rá, hogy az otthoni hétvégéről visszatérve ismeretlen parfümtől vagy after shave-től bűzlik a párnátok.

2. A környezetetekben valaki - talán éppen ti - biztosan találkozik egy egérrel. Nyolc tipp egyetemistáknak: így lehet igazán jó a tavaszi félévetek.

3. A mosogató a kantinból ellopott tányérok és poharak lerakóhelyévé válik, és persze senkinek nem jut eszébe elmosogatni.

4. Rájöttök, hogy csak a látszat kedvéért van asztal a szobátokban, a szobatársatok pedig sosem fogja már megérteni, hogy mit jelent, ha fülhallgató van a fejeteken.

5. Van egy szoba,
ahonnan mindig valami fura szag jön.

6. Agresszív üzeneteket találtok arról, hogyan használjátok a konyhát, a szemetest, a mosdót vagy az edzőtermet. Hihetetlen, de tényleg léteznek: a legbizarrabb egyetemi klubok.

©

7. Valaki megeszi a kajátokat a hűtőből, vagy a nasitokat a fiókotokból. Ezért persze újabb üzenetet hagytok neki.

8. Valaki garantáltan kipakolja a ruháitokat a mosógépből, mielőtt odaérnétek, hiszen már legalább három perce lejárt a program.

9. Mindig van legalább egy szoba, amely a beköltözés hetét követően is folyamatosan nyitva van, és ahol üvölt a zene. Hát sosem fáradnak el?

10. Mindig lesz valaki, aki nem húzza le maga után a wc-t. A tíz legrosszabb dolog, amit minden friss diplomás átél.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!