szerző:
Eduline

Miközben a nappali tagozaton elvégzett kurzusokért több ezer dollárt fizetnek a hallgatók, a Massachusetts Institute...

Miközben a nappali tagozaton elvégzett kurzusokért több ezer dollárt fizetnek a hallgatók, a Massachusetts Institute of Technology továbbfejleszti ingyenes online tanfolyamait. Az interneten elvégzett képzések végén ezentúl hivatalos bizonyítványt kapnak a diákok – adta hírül a The New York Times.

Hamarosan diplomát is kap majd, aki elvégzi a Massachusetts Institute of Technology online kurzusait
©

Az intézmény online kurzusai másban is különböznek a többi internetes tanfolyamtól: online laboratóriumok állnak a hallgatók rendelkezésére, ahol virtuálisan kísérletezhetnek, sőt a fórumokon egymással is kapcsolatba léphetnek. Emellett lehetőség van arra is, hogy ellenőrizzék és értékeljék saját munkájukat.

„Ma már sokkal fejlettebb technológia áll rendelkezésünkre, mint amikor elkezdtük az első online kurzusokat. Minden diák a saját tempójában tanulhat, és online tanulói csoportokat hozhat létre” – mondta Anant Agarwal, az egyetem számítástechnikai és mesterségesintelligencia-laboratóriumának igazgatója. Így tanulhatsz ingyen a világ legjobb egyetemein – az online kurzusokról szóló összefoglalónkat itt olvashatod.