szerző:
Eduline

Nem maradhatnak ki a kérdésekből a pestiek sem. A Budapesti Corvinus Egyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni? Akkor ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Lássuk, mennyire vagytok tisztában az egyetem történetével.

©

Időkorlát nincs, csak egy fontos szabály: nem ér Google-t használni, higgyétek el, a kérdések zömére automatikusan tudni fogjátok a választ, ha Pécsen tanultok vagy tanultatok. Sőt azok is válaszolni tudnak majd az egyik kérdésre, akik odafigyeltek irodalomórán vagy történelem órán, amikor az egyetemek alapításáról volt szó.

A következő napokban az összes nagyobb egyetemről készítünk hasonló tesztet, hogy megtudjuk, melyik intézmény történetével, sajátosságaival vannak leginkább tisztában a volt, leendő és jelenlegi hallgatók.

Lássuk, mennyit tudtok a saját egyetemetekről:

Most kiderül, mennyit tudtok a szegedi egyetemről: kétperces teszt

Szegeden tanultok vagy tanultatok? Esetleg ott szeretnétek folytatni a tanulást? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet! Időkorlát nincs, csak egy fontos szabály: nem ér Google-t használni, higgyétek el, a kérdések zömére automatikusan tudni fogjátok a választ, ha Szegeden tanultok vagy tanultatok.