szerző:
Eduline

Sajátos listát állított össze a világ legismertebb partner- és társkereső alkalmazása az elitegyetemekről.

A Tinder alapítója, Sean Rad a Business Insidernek úgy nyilatkozott, hogy az app használói a fotók és az életkor mellett a legfontosabb információnak azt tartják, hogy ki milyen egyetemen tanult. Ez befolyásolja azt is, hogy milyen helyre mennek el randizni az első alkalommal.

A fejlesztők most megvizsgálták, hogy szeptemberben a nyolc amerikai elitegyetemre járók közül kiknél alakult a legjobban a "jobbra húzási arány", azaz kik tetszettek a legjobban a felhasználóknak.

8. Harvard
7. Yale
6. Princeton
5. Dartmouth
4. Cornell
3. Columbia
2. Brown University
1. University of Pennsylvania (Penn)

Bár mindegyik neves egyetem, úgy tűnik a felhasználóknál kevésbé számít, hogy valaki a világ élvonalába tartozó Harvardra jár. Egy külön listán azonban a Harvard lett az első, az ő hallgatóik kapják a legtöbb Super Like-ot.

Ösztöndíjat és gyakornoki helyet kapott lány, akit profilképe miatt hurcoltak meg

A Tinder társkereső alkalmazás főiskolai ösztöndíjat ajánlott egy lánynak, aki profilképe miatt került kellemetlen helyzetbe. Shannon Workman, a University of Nebreaska hallgatója és a Chi Omega diákegyesület tagjaként egy olyan képet választott a Tinderre, amin az egyesület pólóját viseli. Ő az ott középen. Az egyesület kizárással fenyegette lányt, mert szerintük ezzel megsértette a Chi Omega jó hírnevét.