szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Akár most kezditek az egyetemet, akár a sokadik féléveteket kezditek, az egyetemi támogatások titeket is érdekelhetnek. Az egyetemek rengeteg ösztöndíjat, illetve anyagi támogatást hirdetnek meg akár havi vagy féléves időszakra.

Ha tanácstalanok vagytok a támogatásokat illetően, akkor itt az idő, hogy kiderüljön az igazság. A tanulmányi ösztöndíjról már korábban írtunk nektek, a szociális ösztöndíjról és a rendkívüli ösztöndíjról is.

Most egy olyan oldalt ajánlunk, ahol megkereshetitek, milyen támogatásokat, ösztöndíjakat igényelhettek az egyetemeteken vagy a karon, ahol tanultok. A felvi egyik aloldalán ugyanis működik egy ösztöndíjkereső, ahol egyetemekre és karokra is szűkíthetitek a keresést, illetve szövegrészre is rákereshettek.

©

Ha kiválasztottátok a megfelelő intézményt és minden egyebet, akkor a listában részletesen megtaláljátok az ösztöndíj leírását, a jelentkezési határidőt és azt is, melyik karon igényelhetitek ezt a támogatást. Persze ha bővebb infókat szeretnétek, akkor érdemes az intézményetek tanulmányi osztályán érdeklődi a támogatásokról.

Hétfőtől egy orosházi iskola felsősei sem járhatnak be személyesen az óráikra

Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskolát is elérte a koronavírus. Hétfőtől a felsősöknek online órákat tartanak, mivel a tanárok és a diákok között is találtak fertőzötteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!