szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem csak az érettségizőknek van a hetekben komoly feladata, hanem az egyetemistáknak is. Összegyűjtöttünk pár appot, ami segíthet a felkészülésben, tanulásban vagy a jegyzetelésben.

My study life

A My study life applikáció segítségével átláthatóvá alakíthatod nem csak a vizsgákra való készülődést, hanem beütemezheted a feladataidat, a beadandókat és különböző időpontokat. Ráadásul az app szinkronizálhatja az adatokat a felhőben is, ezáltal bármelyik eszközről elérheted őket, anélkül, hogy újból be kéne állítani bármit is. Ha ez mind nem lenne elég, van még egy jó hírünk: az app offline is működik. Ez az oldal lérhető desktopon is.

Exam Countdown LITE

A Neptun sokszor leáll, a naptára pedig bonyolult és nehezen átlátható… mi ajánlunk helyette egy sokkal egyszerűbb megoldást: Exam Countdown LITE! Az applikáció naptár és visszaszámláló egyben, ahol vezetheted mikor lesznek a vizsgáid. Ha megnyitod az alkalmazást láthatod hány nap, perc és másodperc van hátra az adott vizsgáig. A nagyobb átláthatóság kedvéért különböző színekkel jelölheted a különböző vizsgákat. Elérhető iOs-en az App storeban, androidon a Google Playben.

Mennyiért strandolhattok 2019-ben Budapesten és környékén - diákigazolvánnyal?

Utánajártunk, mennyibe kerülnek a strandbelépők Budapesten és környékén - diákkedvezménnyel. Van olyan strand, ahol diákkedvezménnyel akár 400 forintos áron is fürdőzhettek.

Flashcards +

A Flashcards + pontosan az amennyit a neve ígér, valamivel azonban mégis több. Tanulókártyákat hozhatsz létre, amikhez képeket is hozzárendelhetsz. Ha nem akarsz a kártyák elkészítésével bíbelődni, akkor több ezer előre elkészített kártyákból válogathatsz. Az app törli azokat a kártyákat, amiket már megtanultál, így segít abban, hogy azokra a területekre koncentrálhass, ami még nem megy olyan jól.

Elérhető iOs-en az App storeban, androidon a Google Playben.

Evernote

Az Evernote mindenben segít: rendszerezi a projektjeidet, a feladataidat, elraktározhatod vele a személyes emlékeidet, akár egy emlékkönyvben. Szinkronizálja az adatokat, amiket másokkal meg is tudsz osztani, embereket tudsz belevonni közös projektekbe és másokat is tudsz emlékeztetni, például a közelgő vizsgákról. Elérhető iOs-en, Androidon és desktopon is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!