Keresztféléves felvételi: itt vannak a legfontosabb dátumok

November 20-án véget ért a keresztféléves jelentkezési és hitelesítési időszak, ezzel egy időben megindult a beérkezett adatok rögzítése és feldolgozása. Itt vannak a következő időszak fontos dátumai:

Forrás: pixabay

December 7.

hirdetés
hirdetés

Elérhetőek lesznek az e-felvételiben az ügyintézési funkciók. A jelentkezőknek, ha szükséges, lehetőségük lesz az adatmódosításra és a hiányzó adatok pótlására. Ami a legfontosabb, az egyszeri sorrendmódosításra is innentől lesz lehetőségetek.

Később ezen az oldalon lesz lehetőségetek nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét is.

December 27.

Legkésőbb eddig az időpontig minden jelentkező tájékoztatást kap az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről.

Január 3.

Eddig az időpontig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról. Ne felejtsétek el figyelni az email fiókotokat.

Január 11.

Ez az utolsó időpont, amíg módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére sort keríthettek.

Január 24.

Várhatóan ezen a napon hirdetik ki a keresztféléves ponthatárokat.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

Ha ezt a határidőt elfelejtitek, elbukjátok a keresztféléves felvételit

Szerda éjfélkor lejárt a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, de a felvételizőknek még van egy fontos teendőjük: hitelesíteniük kell az elektronikus jelenkezést. Ezt november 20-ig tehetik meg - hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen lesz. Hitelesíteni Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X