szerző:
Eduline

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.

©

Kevés jobb programot tudunk a Startup Safarynál: a kétnapos fesztiválon lesznek wokshopok, beszélgetések, előadások. Találkozhattok azokkal, akik még most próbálkoznak az ötleteik megvalósításával és azokkal is, akiknek már sikerült.

A város különböző pontjain található startupok várják az érdeklődőket. A helyszíneken megismerkedhettek az adott irodával, az ott zajló munkával, ezen felül több témában is lesznek előadások. Többek között arról is hallhattok, hogy a sikeres vállalkozások és sttartupok hogyan kezdték, és milyen problémákkal küzdöttek meg az siker érdekében.

Ha van saját ötletetetek és szeretnétek egy kis betekintés nyerni a startup-világba, akkor ne hagyjátok ki az idei programokat se. Rengeteg előadás és beszélgetés közül válogathattok, hogy pontosan hol és mikor lesznek a programok, arról bővebben itt olvashattok.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a program, akkor regisztrálni itt tudtok.

Így indíthatsz sikeres startupot 6 lépésben - tippek

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház! nevű oldalt, amelyen last minute jegyeket lehet vásárolni, jelentős kedvezménnyel. Ma, hat évvel később már több mint 110 ezer felhasználójuk van, és több mint 130 színházzal dolgoznak együtt Budapesten és vidéken.