szerző:
Eduline

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk. A héten ismét új filmeket vetítenek a mozikban, amelyekért érdemes még a rossz időben is egy kicsit kimozdulni.

©

Vörös veréb

Egy izgalmas, ám cseppet sem rövid kémfilm, amit nem mellesleg Budapesten forgattak. Ám mielőtt ezt választjátok, tudnotok kell, hogy helyenként kifejezetten naturalista és nyersen erőszakos jelenetek is vannak benne, ez persze akár a műfaj sajátossága is lehet, de ajánlatos nem egyedül menni rá.

Derült égből család

Egy újabb francia komédia, ami egy kis mosolyt hozhat a szürke hétköznapokba. Mr. és Mrs. Proiux egy este csodálkozva fedezik fel, hogy egy bizonyos Patrick az otthonukban költözött. A különös fiú azt állítja, hogy csak hazatért, akkor most ki kinek a rokona?

Lady Bird

Greta Gerwig első önálló rendezése merész, új hangot üt meg, bravúrosan tárja fel a humort és a pátoszt, amit egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszony rejthet.

Itt a lista: ezeket a filmeket játsszák a mozik a holnaptól

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk. Holnaptól ismét új filmeket vetítenek a mozikban, amikért érdemes még a rossz időben is egy kicsit kimozdulni. A víz érintése Az Oscar-díjra jelölt Guillermo del Toro új filmje, A víz érintése a hidegháborús Amerikában, 1962 tájékán játszódó szokatlan tündérmese.