Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk.  Tovább »

Heti filmajánlónkból megtudhatjátok, melyik filmre váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban - ezeket már itthon is megnézhetitek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Heti filmajánlónkból megtudhatjátok, melyik filmre váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban - ezeket már itthon is megnézhetitek.  Tovább »

Minden héten új, remek filmeket vetítenek a mozik, amelyekre érdemes elmenni. Itt a heti lista.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha kikapcsolódnátok a hétvégén, akkor mutatunk pár filmet, amiért érdemes kimozdulni. Ez megy most a mozikban-  Tovább »

Egy kis kikapcsolódásra vágytok a hétvégén? Van olyan film, amit még idén szeretnétek moziban megnézni?  Tovább »

Ha karácsony előtt még szívesen néznétek jó filmeket, akkor adunk pár ötletet. Ezekért a filmekért érdemes moziba menni az ünnepek előtt.  Tovább »

Ismét mindenki találhat magának jó filmet, hiszen van magyar, amerikai, akció, mese és minden ami egy jó mozizáshoz kell.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

Habár jó időt mondanak hétvégére, azoknak, akik nem terveznek szabadtéri programot, ajánlunk mást: filmeket.  Tovább »

Ha még nincs programotok a hétvégére, akkor it van pár film, amiért érdemes moziba menni pihenés vagy kikapcsolódás gyanánt.  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit szórakozni a hétvégén, akkor érdemes moziba menni, hiszen az elmúlt hetek horror szenzációja mellet nagyon sok más film is...  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

Ezekért a filmekért érdemes a hétvégén moziba menni: megjelent Stephen King legújabb horror adaptációja, amiről sokan azt mondják, hogy még a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X