szerző:
Eduline

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk. Holnaptól ismét új filmeket vetítenek a mozikban, amikért érdemes még a rossz időben is egy kicsit kimozdulni.

©

A víz érintése


Az Oscar-díjra jelölt Guillermo del Toro új filmje, A víz érintése a hidegháborús Amerikában, 1962 tájékán játszódó szokatlan tündérmese. Varázslatos és izgalmas, aki szereti a különleges történeteket, ne szalassza el ezt a filmet.

A Pentagon titkai

 

Steven Spielberg új filmje egy valós történet alapján mutatja be azt a hatalmas botrányt, mely 1971 júniusában szinte alapjaiban rengeti meg az Amerikai Egyesült Államokat.

Éjszakai játék

Izgalmas és hátborzongató történet egy játékról, ami valójában nem is olyan vicces, mint aminek először tűnik. Akik szeretik az izgalmas, akciódús filmeket, ne hagyják ki.

Fekete Párduc

Habár nem most kerül a mozikba, érdemes megnézni, hiszen a Marvel legújabb szuperhősfilmje a bemutatása óta a toplisták élén áll. Érdekes, különleges és szuper film, ha szeretitek a Marvel-univerzumot, irány a mozi.

Ez a film tarol a mozikban: elsöprő győzelmet aratott a Marvel új szuperhősfilmje

Heti filmajánlónkból megtudhatjátok, melyik filmre váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban - ezeket már itthon is megnézhetitek. A vasárnapi iparági becslések alapján a fekete szuperhős a várakozásokat felülmúlva 192 millió dolláros (48 milliárd forint) jegyárbevételt hozott a hétvégén, ezzel a film minden idők ötödik legsikeresebb nyitó hétvégéjével dicsekedhet.