szerző:
Eduline

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket. Csak egy telefon kell ahhoz, hogy minden matekfeladatot meg tudjatok oldani.

©

Tényleg van olyan alkalmazás, ami egy szempillantás alatt megoldja a matekfeladatokat, függvényeket és egyenleteket is. A MyScript Calculator pont ilyen, persze a digiális szöveget könnyebben felismeri, de a kézírással is megbírkózik. Nem kell más, csak egy kamerás telefon, tablet vagy bármi más eszköz. Ha kíváncsiak vagytok, akkor itt letölthetitek.

©

Ahogy korábban már írtunk nektek róla, van egy másik alkalmazás is, ami grafikonokat ábrázol, ismeri a képleteket, szoroz-oszt, hatványoz. Ha ez nem lenne elég, még a magyarázatokat is lépésről lépésre levezeti. A Photomath szintén nem használ mást csak a kamerát és már ki is számolta a feladatot. Ha még nem próbáltátok, akkor ezt itt letölthetitek.

Nyelvvizsgára készültök? Itt ingyenesen tanulhattok

Most újabb két remek oldalt ajánlunk, ahol új vagy már tanult nyelveket gyakorolhattok teljesen ingyen. Nem kell más hozzá, csak egy kis idő és net. Ezen az oldalon kapcsolatba léphettek nyelvtanárokkal és anyanyelvi beszélőkkel, akik segíthetnek kijavítani az írásaitokat, vagy együtt gyakorolhatjátok a nyelvet. Ha hajlandóak vagytok fizetni is az órákért, magántanárokat is fogadhattok.