szerző:
Eduline

Figyelemzavar és stressz esetére ajánlunk pár remek hangot, ami segít a tanulásban.

Állandóan elkalandozik a tekinteted, felbosszant, hogy nem haladsz gyorsan az olvasmánnyal, esetleg a beszűrődő zajok zavarnak? A legdepresszívebb időszak ráadásul a február az évben, mikor már nagyon várjuk a tél végét, a napfényt és a meleget. Ilyen környezetben nehéz motivációt találni, koncentráltnak lenni, ezért érdemes bevetni pár megnyugtató praktikát.

A legtöbben a megnyugtató, kissé monoton hangokra esküdnek. Sokaknak bejön a zenehallgatás is, de személye tapasztalatunk szerint egy idő után akaratlanul is a dalszöveget mormolod magadban, így ezt kevésbé ajánlanánk. A Youtube viszont már tele van több órás válogatásokkal, melyek valamilyen természeti jelenség hangjait hordozzák. Ez nem tereli el a gondolataidat, nem fog járni a lábad a ritmusra, viszont a szobádba hozza egy nyári zápor vagy egy patakparti sütögetés hangulatát.

Hét életmentő dolog, amit minden egyetemistának be kell szereznie

Miért érdemes néhány zacskó instant tésztalevest és egy csomag toast kenyeret tartani a koliszobában? Hogyan spórolhatjátok meg a BKV-s büntetést? Íme, hét dolog, amivel könnyebb túlélni az egyetemi éveket. Instant tésztaleves Igen, tudjuk, nem a legegészségesebb étel, de néha életmentő.