szerző:
Eduline

Ha vezetni tanultok, ez az alkalmazás a segítségetekre lehet a felkészülésben. Ingyenesen használható, bármikor elő tudjátok venni, hiszen nem kell hozzá más, csak egy okostelefon.

KreszTeszt alkalmazás kérdéseinek adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal aktuális kérdéseivel, beleértve a 2016-ban bevezetett új, mozgóképes kérdéseket is. Összesen több mint 3000 kérdést tartalmaz, az adatbázis folyamatosan változik az aktuális jogszabály és vizsgakövetelmény szerint - írja az alkalmazás feltöltője.

©

Az alkalmazást kipróbálhatjátok egy ingyenes módban, sajnos a többi funkcióért fizetni kell, de még így is jóval olcsóbb, mint egy könyv vagy gyakorló CD.

Érdemes letölteni, ha másért nem, a gyakorlás kedvéért, illetve tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok szabályos közlekedők.

Vezetni tanulnátok? Ezzel az ingyenes KRESZ-teszttel most felmérhetitek a tudásotokat

Mennyit tudtok a KRESZ-szabályokról? Most tanultok vezetni vagy már van is jogsitok? Ezzel a kvízzel most tesztelhetitek a tudásotokat. Arról ma már volt szó, hogy hány évesen kezdhettek vezetni talnulni, de vajon a feltett kérdésekre akkor is tudtok vlaszolni, ha még nem tervezitek a jogosítványt?