szerző:
Eduline

Zombik, Orwell, fáról fára ugrálás - a Buzzfeed összállította a legfurcsább egyetemi klubok top 10-es listáját.

©

1. Mókusklub

A University of MIchigan több száz fős hallgatói klubja a campuson élő mókusok életét szeretné jobbá tenni. Tíz dolog, amit csak az igazán lusta egyetemisták csinálnak.

2. A megfigyelők

A Minnesotai Egyetem diákjai azért gyűlnek össze a Campus People Watchers klubban, hogy megbeszéljék, milyen új élményeket szereztek az emberek megfigyelése terén, és pszichológiai nézőpontból elemezzék azokat.

3. Diákok egy orwelli társadalomért

Talán ez a legfurcsább - iróniától sem mentes - klub a világon, amely a Columbiáról indult, de mára szinte minden amerikai egyetemen van képviselete. A tagok George Orwell 1984 című regényének világát szeretnék átültetni a valóságba: szerintük egész jól sikerül. Tíz dolog, ami nem fog hiányozni a diplomaosztó után.

4. Emberek vs. zombik

Ez a Goucher College-ból indult klub a népszerű játék elterjesztését tűzte ki célul: az egyik csoport tagjainak - emberek - meg kell védenie magát a másik csoporttól - zombik -, akik egyre többen vannak.

5. Húsklub

Ha van egy csomó vegaklub, miért ne lehetne egy olyan is, amely a húsevést élteti? Így gondolkodhattak a Bard College hallgatói.

6. Bajuszklub

A Carleton College szervezetéhez nemtől függetlenül bárki csatlakozhat, a legjobb az egészben viszont az, hogy a tagok lenyírt bajuszát archiválják!

7. Szivarozó, pénzes diákok egyesülete

Az egyetemistákat általában zacskós levesen élő csóróként képzelik el: a Pennsylvaniai Állami Egyetem hallgatói nem ilyenek. Hogyan spórolhattok egyetemistaként? Tíz egyszerű tipp.

8. Princetoni pantomim társulat

Vajon hogyan zajlik egy megbeszélés?

9. A három muskétás

A nevükből nem derül ki, de ezek a diákok a Northern Michigan University-n azért gyűlnek össze, hogy fáról fára ugráljanak. Nagyon furcsa.

10. Bohócorr-klub

Ezt a diákszervezetet is a pennsylvaniai egyetemen alapították, és sokkal komolyabb, mint amilyennek elsőre tűnik. A tagokat arra ösztönzik, hogy "pozitív társadalmi kockázatot" vállalva segítő munkát végezzenek - piros bohócorrot viselve közben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!