szerző:
Eduline

Érdemes kilátogatni csütörtökön a HVG Állásbörzére, mert az ország meghatározó cégei, külföldi és oktatási vállalkozások várnak titeket. Nemcsak állást, hanem gyakornoki munkát vagy képzéseket is találhattok, tanácsadásokon és előadásokon is részt vehettek.

©

Az állásbörzén különböző képzésekről, gyakornoki programokról és állásajánlatokról tudhattok meg többet, sőt akár jelentkezhettek is egy-egy pozícióra. Előadásokat hallgathattok a bértárgyalásról, az állásinterjúkról és a hatékony álláskeresésről is.

Több mint 190 kiállító és több mint 1400 ingyenes tanácsadás (próbainterjú, CV tanácsadás, stb.) vár titeket a helyszínen:

  • 95+ cég keres mérnöki területre
  • 105+ cég keres IT területre
  • 120+ cég keres cég keres gazdasági területre
  • 80+ cég keres SSC területre
  • 70+ cég keres további területekre
  • 50+ cég keres technikumi végzettségűeket
  • 110+ cég keres szakmai gyakorlatok iránt érdeklődőket

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, azt itt teheted meg - be kell jelölnöd először, hogy milyen célból akarsz kimenni. Miután regisztráltál, készülj fel: gondold át, milyen munkát vagy képzést szeretnél, nézd meg a térképen, hol találhatod az adott céget. Ha munkát vagy gyakornoki állást szeretnél, mindenképpen vigyél magaddal egy friss magyar és idegen nyelvű önéletrajzot is. És azt se felejtsd el, az első benyomás igazán fontos, ezért légy ápolt és alkalomhoz illően öltözz fel.

Mikor és hol?
Időpont: 2016. október5-6. szerda-csütörtök
Nyitva tartás: 10:00-18:00
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, A csarnok
Érkezés 9:00-tól
Érdemes a rendezvényre korábban érkezni, mert így van időd és lehetőséged kényelmesen becsekkolni (check in), átnézni az anyagaidat és még egyszer végigfutni a kiállítók listáját. A kaput 10:00-kor nyitják.