szerző:
Eduline

Nem mond le Czunyiné, inkább csökkentik a bürokráciát, úgy tűnik tehát, hogy ezzel egyelőre kezelhetőnek tartják a tanárok dühét. Közben botrányos verset találtak egy tankönyvben, és óriási fordulat történt a Bányai ügyében. Mozgalmas hét van mögöttünk.

©

A héten kiderült, egyáltalán nem akar lemondani Czunyiné Bertalan Judit a hermanos tanárlázadás miatt. Sőt, szombaton sajtótájékoztatón jelentett be bürokráciacsökkentést Balog Zoltánnal együtt.

Egyre több iskola csatlakozik testületileg a hermanosok tiltakozásához. Már térképen is követhető, hol elégedetlenebbek legjobban a tanárok.

Nyilvánosságra hozták a keresztféléves felvételi idei ponthatárait. A legnépszerűbb szakokon kötelező minimum pontokról itt írtunk.

Visszalépett az igazgatói pályázatától Szilágyi Piroska Tünde, így Lukács Lajos akár még maradhat is a kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium igazgatói posztján.

Botrányos verset vettek észre egy alsó tagozatos tankönyvben. Azóta nincs magyarázat rá, hogyan kerülhetett be nőverésről szóló mondókat a könyvbe.