Pályaválasztás, szakdolgozatírás, prezentációkészítés: kurzusajánló

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.

Forrás: MTI Fotó: Marjai János

Milyen a tökéletes prezentáció?

hirdetés
hirdetés

Remek online kurzust ajánlunk, amellyel megismerhetitek az előadások előkészítésének elméleti alapjait, a hatékony előadásmód technikáit, sőt még a Preziben is megtanulhattok előadást készíteni.

Segítség a szakdolgozathoz

Akinek a konzulensén és egyéb támogatókon kívül szüksége lenne még segítségre a szakdolgozata megírásához, ezt az online kurzust érdemes megnézni. Az online tanfolyam útmutatást ad akkor is, ha PSS-sel szeretnétek a kérdőíveteket feldolgozni hozzá.

Tanácsadás pályaválasztáshoz, karrierhez

Az egyetemi felvételi előtt is jártatok pályaválasztási tanácsadónál? Ha ilyen jellegű tanácsadásra vágynátok, csak éppen a karrierkezdés és a munkaválasztás miatt, ez az online kurzus hasznos lehet.

Öt hasznos tipp a könnyebb és hatékonyabb tanulásért: zh és vizsga felkészülés

Néhány egyetemen már javában megkezdődött a zh-időszak, de a diákok nyakán van már a félév vége, vagyis a vizsgaidőszak is. Ha úgy érzitek nem vagytok elég hatékonyak vagy csak szeretnétek fejlődni, esetleg kipróbálni új módszereket, ez az öt tanács hasznos lehet számotokra.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X