Mikor lesz az őszi óraátállítás és az őszi szünet?

3

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.

Forrás: pixabay

Őszi szünet

hirdetés
hirdetés

Az idei EMMI-rendelet alapján (és az előző évekhez hasonlóan) idén is öt szabadnapot kapnak a diákok.

Az őszi szünet 2017. október 30-tól 2017. november 3-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap 2017. október 27. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2017. november 6. (hétfő).

Őszi érettségi

Az őszi írásbeli érettségi 2017. október 13-án kezdődik, és október 27-ig tart.

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgákat 2017. november 9. és 13. között, a középszintű szóbeliket november 20. és 24. között tartják.

Mikor kezdődik az őszi érettségi?

Akinek pótolnia vagy javítania kell, most jól figyeljen, eláruljuk, mikor lehet érettségizni ősszel. Az őszi írásbeli érettségi 2017. október 13-án kezdődik, és október 27-ig tart. Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgákat 2017. november 9. és 13. között, a középszintű szóbeliket november 20. és 24. között tartják.

Óraátállítás

A 2017-es őszi óraátállítás időpontja ez alapján október 29-e, vasárnap. Ezen az októberi napon 3 órakor vissza kell állítani az órákat 2 órára.

Fontos, hogy ne felejtsétek el ezt a dátumot, mert az alaposan megzavarhatja a következő pár napotokat - akár iskolába jártok, akár dolgoztok.

hirdetés

Hozzászólások (3)

Aki az óra átállítást kitalálta,nem tudja mikor van nyár,szerintem biztosan nem márciustól október végéig,sőt,októberben már fűteni kell,jó nagy marha ötlet ez az óra állítgatás,de valaki anno biztossan jó pénzt kapott ezért a barom ötletéért

feri55

Őszi szünet: okt.30-nov.3. November 1. mindenszentek napja munkaszüneti nap. Tehát az őszi szünetre 4 szabadnapot kapnak.

Inkább most kellene előre állítani és akkor délután tovább lenne világos. A jelenlegi verzió teljesen abnormális.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X