Titokzatos könyvek tűnnek fel Budapesten és vidéki városokban, ti is rátalálhattok

Ezer könyvet rejtett el az országban a Libri, egy online térkép segít abban, hogy rátaláljatok a kötetekre.

Forrás: pixabay.com

"Ezek a történetek csak arra várnak, hogy ön rájuk találjon - egy hangulatos kávézóban, egy közeli színházban, a moziszéken, ahová a jegye szól, a kedvenc éttermében, vagy a városi könyvtár egyik polcán" - írják oldalukon.

hirdetés
hirdetés

Az ezer könyvet Budapesten és húsz vidéki városban rejtik el, különböző helyszíneken, különleges csomagolásban. A piros díszcsomagoláson egy-egy olyan mondat olvasható, amely az olvasás élményéről szól.

A cég oldalán egy térképet is közzétett, amelynek a segítségével figyelemmel kísérhetitek, merre lehet megtalálni az ezer ajándékkönyvet.

Így szerezhettek jobbnál jobb könyveket teljesen ingyen

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten. Ilyen lehetőséget kínál a Rukkola is. Mi az a Rukkola, és hogyan működik? A rukkola.hu oldalon, fizetés nélkül, a cserére kínált kötetekért válogathattok mások könyvei közül.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X