szerző:
Eduline

Különleges felvonulással búcsúztak a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának végzős diákjai. Több mint százan gördültek be énekelve, feldíszített traktorokon és pótkocsikon a kampuszra.

Nem mindennapos módon tették felejthetetlenné pallagi diákéveiket az egyetemi gyakorlóiskola diákjai - adta hírül a Debreceni Egyetem.

©

A végzős osztályok lufikkal, tenyérlenyomatos transzparensekkel és sok más különlegességgel díszített pótkocsis traktorokkal vonultak fel csütörtök délben a középiskolától a Debreceni Egyetem főépületének érintésével az intézmény Böszörményi úti kampuszáig.

A legjobb dalok szerenádhoz - ami nem maradhat ki

Ha idén fejezitek be a középiskolát, hamarosan azon is el kell gondolkozni, hogy kikhez mentek szerenádozni és milyen dalokat fogtok énekelni. Itt van pár ötlet, ha teljesen tanácstalanok vagyok. Kezdjük azokkal, amelyek nem maradhatnak ki. Amolyan szerenádos klasszikusok.

Mikor tartják a 2018-as ballagásokat?

Hamarosan jön a ballagási szezon, májusban a középiskolások, júniusban pedig az általános iskolások ballagási ünnepségeit tartják az iskolák. A legtöbb gimnáziumban 2018. május 4-én lesz a ballagási ünnepség, de vannak olyan középiskolák, amelyek május 5-én, szombaton - vagyis két nappal a magyarérettségi előtt tartják az ünnepséget. Az általános iskolai ballagásokat 2018.