szerző:
Eduline

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az informatikai képzésekhez? Mutatjuk a ponthatárokat.

©

Összesen 12313-an jelentkeztek informatikai képzésre 2018-ban, ebből 9374-en jelöltek meg valamilyen képzést első helyen. Az alapszakok közül a mérnökinformatikus a legnépszerűbb képzés, több mint hatezren jelölték meg a jelentkezési lapon, első helyre 3585-en sorolták ezt a képzést. Előzetes minimumponthatárokat egyik szaknál sem húztak.

Itt a teljes lista: ennyi ponttal lehetett idén bekerülni a műszaki szakokra

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi.

Képzés Intézmény és ponthatár Intézmény és ponthatár Intézmény és ponthatár Intézmény és ponthatár
mérnökinformatikus  BME:395 DE:300   NJE:282  OE:280
programtervező informatikus  DE:325  EKE:282  ME:282  PTE:282
gazdaságinformatikus  BCE:406  BGE:282  SOE:294  ZSKE:284
üzemmérnök-informatikus  BME:330 PE:288  -  -
Várjátok velünk a ponthatárokat!

Az Eduline-on minden fontos információt megtaláltok: megmutatjuk, milyen programok közül választhatnak ma azok, akik nem otthon szeretnék várni a 2018-as felvételi ponthatárait, tudósítóink rendszeresen bejelentkeznek a budapesti Pont Ott Partiról, ahol (többek között) felvételizőket kérdeznek arról, milyen szakra felvételiztek, milyen eredményre számítanak, van-e B tervük, ha nem sikerül a felvételi. A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Utánajárunk, melyek 2018 legnépszerűbb egyetemei, főiskolái és szakjai, milyenek az előzetes ponthatárok a kiemelt szakokon, és azt is megtippeljük, melyik képzésen húzzák majd a legmagasabb ponthatárt. És a lényeg: este nyolckor jövünk a 2018-as ponthatárokkal! Ha semmiről nem szeretnétek lemaradni, kövessétek Facebook-oldalunkat!