szerző:
Eduline

Úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz gyakorlásra és több felkészülésre az érettségi előtt? Itt a lehetőség, hogy az utolsó hetekben átismételjétek a matekfeladatokat: jelentkezzetek a Studium Generale Matek Maratonjára, és gyakoroljatok az érettségi előtt.

©

A Studium Generale idén is megrendezi közvetlenül az írásbeli érettségi előtt maratonjait. A Matek Maraton május 2-4. között a Budapesti Corvinus Egyetemen lesz majd.

Ez egy intenzív, háromnapos felkészítő esemény az írásbeli érettségik előtt egy héttel. A háromnapos maratonon átvehetitek a legfontosabb témaköröket, a tanárok pedig mind a három napon azon lesznek majd, hogy a végére a lehető legkevesebb kérdés maradjon bennetek, és hogy a lehető legjobb érettségit írjátok meg.

A program teljesen ingyenes, csupán regisztrálnotok kell.

Jelentkezni itt tudtok, bővebb információkért pedig kattintsatok a Matek Maraton Facebook-eseményére, ahol részletes leírást kaphattok a programról.

Így puskázhattok legálisan a matekérettségin - értékes pontokat gyűjthettek

A matekérettségin sem maradtok segítség nélkül, ha jól ismeritek az egyetlen legális puskát: a függvénytáblázatotokat. De hogyan kell jól használni? Most minden fontos kérdésre válaszolunk a Studium Generale szakértőjének segítségével. Valóban legális puska a függvénytáblázat? Tévhit, hogy a függvénytáblázat mindenki számára legális puska lehet - magyarázza az Eduline-nak Hulej Ákos, a Studium Generale Matematika Szekciójának vezetője.