Már csak pár napotok maradt, fontos határidők járnak le a jövő héten

Nem csak a felvételi jelentkezési határidő jár le február 15-én. Ha még nem tettétek, érdemes felírni a naptárba!

Forrás: pixabay.com

Nem csak az egyetemekre, főiskolákra, hanem a május-júniusi érettségi vizsgákra is február 15-éig jelentkezhettek. (Az október-novemberi vizsgaidőszakra szeptember 5-éig.)

hirdetés
hirdetés

Ha már nincs tanulói jogviszonyotok, akkor ezt az Oktatási Hivatal honlapjáról letöltött dokumentummal tehetitek meg.

Ezt a jelentkezési lapot a területileg illetékes fővárosi, megyei kormányhivatalokban vagy személyesen a vizsgát szervező középiskolában nyújthatjátok be. Fontos azonban, hogy a középiskolák nem kötelesek fogadni a velük tanulói jogviszonyban nem álló jelentkezőket.

A 2018-as felvételiről itt nézhetitek meg legfrissebb cikkeinket.

Felvételizők figyelem! Ezek a fontos teendők a jelentkezés után

Az utolsó napokban sem szabad megfeledkezni, hogy a felvételi komoly dolog, és a jelentkezést követően sem felejthetitek el a teendőket. Mutatjuk, mit kell csinálni a jelentkezés leadása után. Mikor úgy érzitek, hogy mindennel készen vagytok és még nem hitelesítettétek a jelentkezéseteket, akkor itt az idő egy komoly ellenőrzésre.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X