Megvannak a középszintű töriérettségi hivatalos megoldásai!

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.

Forrás: Fülöp Máté
A középszintű történelemérettségi feladatsora

k_tort_17maj_ut by eduline.hu on Scribd

hirdetés
hirdetés

Az idei töriérettségiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Legkevésbé a diákok számítanak - miért volt zűrzavar a történelmi atlaszok miatt az érettségin?

"Az oktatási kormányzatnak a kiadók több évtizede használt kiadványai elleni harcában szemmel láthatólag a legkevésbé a diákok számítanak" - nyilatkozta az eduline-nak Hidas Gábor, a Cartographia Tankönykiadó Kft. társadalomtudományi szakértője arról, hogy több iskola történelemérettségijén zavart okozott a történelmi atlaszok körüli mizéria.

Szaktanárok a töriérettségiről: a témák jók voltak, de akadt egy kis probléma

Abban egyetértenek az általunk megkérdezett tanárok, hogy a középszintű töriérettségi témái jók voltak, de azért ki tudtak emelni néhány hiányosságot is, ami megnehezíthette a diákok dolgát. Edényi László, a budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium igazgatója, történelem szakos tanár az eduline-nak alapvetően pozitívan értékelte a mai középszintű feladatlapot.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X