Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

"Leérettségiztem. Miért vagy meglepve?" - top öt ballagási ajándék

Pénz helyett valami egyedi ajándékkal lepnéd meg végzős barátaidat? Összegyűjtöttünk néhány ötletet.

Póló

Forrás: zazzle.com
hirdetés
hirdetés

„Leérettségiztem. Miért vagy meglepve?” – egy ilyen pólót biztosan szívesen visel majd a tulajdonosa a vizsgák végeztével.

Elektronikus kütyü

Ma már számos hasznos kiegészítőt lehet kapni, amelyek megkönnyítik a tanulást. Ilyen például ez a tollformájú hordozható szótárgép: bescanneli az adott szöveget, és le is fordítja.

Forrás: amazon.com

Bögre

Egy-egy karikatúra egy bögre oldalán is jól mutathat. Az igazán egyedi és trendi ajándékhoz innen is meríthetsz ötleteket.

Egyedi pendrive vagy egér

A rokonokkal, barátokkal is összedolgozhattok: ha tudjátok, hogy a ballagó diák laptopot kap, jó ötlet kiegészítőket ajándékozni mellé, például egy egeret vagy táskát.

Forrás: mimoco.com

Szakácskönyv

Ha a diák érettségi után másik városban tanul tovább, a kollégiumban vagy albérletben szüksége lehet egy „hogyan főzzünk olcsón és gyorsan finomat” típusú szakácskönyvre. Ugyanilyen megfontolásból jó ajándék lehet egy egyszemélyes étkészlet, egy egyedi törölköző, egy kávéfőző vagy bármi, aminek a költözés után hasznát veszi.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X