Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Meglenne az ötös a matekérettségin? Érettségi-előkészítőnk 2. része

matek érettségi
A második teszt: mértani sorozatok, valószínűségszámítás, trigonometria és logaritmus

Folytatódik az eduline és a matekmindenkinek.hu közös érettségi-előkészítő sorozata - minden hétfőn közzéteszünk egy tesztet, amellyel begyakorolhatjátok a középszintű matekérettségi első részében előforduló feladattípusokat. Ezen a héten a trigonometria, a valószínűségszámítás, a logaritmus, a mértani sorozatok és a kamatoskamat-számítás kerül sorra.

hirdetés

Kattintsatok a tesztre, töltsétek ki, majd nyomjátok meg az értékelés gombot. Így nemcsak a helyes válaszokat, hanem a részletes megoldást is megkapjátok. Vigyázat: már csak öt hét van hátra az érettségiig! Érettségi-előkészítő sorozatunk első részét és az első tesztet itt találjátok.

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X