Az ókori Rómától a középkoron át a 20. század kiemelkedő, ám kevésbé ismert személyei közül állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok képben a világ dolgaival. Mindenféle témából válogattunk. Nektek hibátlan lesz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Tisztában vagytok a szólások, közmondások jelentésével? Hány szólást tudtok helyesen folytatni? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy emlékeztek-e még a történelmi évszámokra.  Tovább »

Különböző uralkodóházakból válogattunk nektek királyi portrékat, szobrokat.  Tovább »

Úgy tűnik, még mindig ezek a leggyakoribb helyesírási hibák. Helyesírási teszt vasárnap reggelre.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a magyar filmeket. Nektek hibátlan lesz minden válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók föciből, tudjátok, hogy ezeknek az országoknak mi a fővárosuk? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok művészettöriből? Most minden kiderül. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Elővettük az előző évek emelt szintű feladatsorait irodalomból - a 18 évesek szinte minden évben kapnak versrészleteket.  Tovább »

A történelem nem csak az évszámokról szól, hanem a fogalmakról is. Lássuk, mennyit ismertek a következő történelmi kifejezésekből.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a különböző nemzetek zászlóit. Nektek hibátlan lenne az összes kérdés?  Tovább »

Lássuk, mennyire megy a nyelvtan, hibátlan válaszotok van az összes kérdésre? Most kiderül, teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is tudjátok, kitől származnak? Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X