Lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból. Tudjátok, hogy kell helyesen leírni a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de addig is komoly dolgokkal kell megküzdenie minden végzős középiskolásoknak, és nem csak a tanulásra gondolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tudjátok, mi Svájc, Montenegró vagy Örményország fővárosa? Most tesztelhetitek a tudásotokat, lássuk, nektek hibátlan lesz-e.  Tovább »

Láttátok már ezeket a történelmi személyeket a tankönyvekben vagy festményeken? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben egyaránt találkozhattok az emberi testre vonatkozó kérdésekkel, valamint a növény- és állatvilág témakörében is tesztelhetitek...  Tovább »

Ismeritek, esetleg használjátok is ezeket az idegen szavakat? Akkor ez a kvíz sem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Felismeritek a versek címét egy-egy részletük alapján? És arra is rájöttök, hogy ki a szerző? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat egy-egy alkotás alapján?  Tovább »

Felismeritek ezeket az idézeteket, és azt is tudjátok, kitől származnak? Vagy hogy egy-egy szereplő melyik magyar íróhoz köthető?  Tovább »

Utánajártunk a húsvéti néphagyományoknak, ezek alapján állítottunk össze egy tájszavas kvízt.  Tovább »

Tudjátok, hogy mit ünneplünk húsvétkor? Milyen napokból áll a nagyhét, és hogyan kerül a képbe a húsvéti nyúl?  Tovább »

Az elmúlt időkben ajánlottunk nektek biológiateszteket is. Ezek közül hármat vettünk elő, mindegyik kapcsolódik az emberi test témaköréhez.  Tovább »

Felismeritek a történelmi személyeket a portréjukról? Magyar grófokról, grófnőkről, bárókról és politikusokról állítottunk össze egy fotósorozatot.  Tovább »

Jól ismeritek a történelmi fogalmakat? Ezzel a kvízzel tesztelhetitek, hogy mennyire biztos a tudásotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X