Nem egyszerű tanárnak lenni, főleg akkor, ha a diákok nem figyelnek az órán. És ha még rendelnek hozzá egy ilyen pólót is...  Tovább »

Hogyan kapcsolódik egymáshoz egy matematikai egyenlet és a negyedik Star Wars-film kocsmai muzsikája? Egy Dani Ochoa nevű lány megmutatta.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Különböző témakörökből állítottunk össze nektek kérdéssort. Kultúra, mitológia és egy kis földrajz - többek között ebben a témában kell válaszolnotok.  Tovább »

Irodalom, történelem, de még biológia, földrajz és kémia témájú kérdésekkel is találkozhattok ebben a kvízben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vannak olyan gyermekkori dolgok, amelyeket már egyetemistaként visszasírunk.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar nyelvben használt, de nem magyar eredetű szavakat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy egyes szavak hogyan néznek ki tájszóként?  Tovább »

Az emberi test témaköréből válogattunk nektek kérdéseket. Alapvető funkciókról, felépítésekről és működésekről van bennük szó. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat? Ha igen, vagy csak kíváncsi vagytok, ezt a teszt nektek való.  Tovább »

Magyarország nemzeti parkjairól állítottuk össze nektek ezt a tesztet. Melyiket alapították a legrégebben? Hol található a legnagyobb nemzeti park?  Tovább »

Tudjátok, hogy egy-egy állatfaj hol őshonos? A különleges nevűeket is ismeritek? Akkor ez a teszt nem foghat ki rajtatok. Hibátlan lesz?  Tovább »

Az Idegen Szavak Gyűjteményéből válogattunk nektek tíz szót. Néhánnyal viszonylag gyakran találkozunk, de vajon tudjátok-e a jelentésüket?  Tovább »

Különböző írók szövegeiről és ezek szereplőiről állítottuk össze nektek az alábbi kérdéssort.  Tovább »

Ha gyakorolnátok a közelgő érettségire vagy csupán szeretnétek tesztelni magatokat, ez a kvíz nektek való.  Tovább »

Hogy hívták korábban a BME-t? Az ELTE mindig is Eötvös Loránd Tudományegyetem volt?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X