Sokaknak egy újabb korszak zárul le az utolsó vizsga befejeztével.  Tovább »

Sokaknak a szóbeli érettségik után végleg véget ér egy komoly szakasz idén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretitek a filmeket, és sokat láttatok már, régit és újat, magyart és külföldit egyaránt, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

A következő tesztben főleg állattani kérdésekkel találkozhattok, de próbára tehetitek tudásotokat az emberi testtel, szervezettel kapcsolatos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki.  Tovább »

A legtöbb iskolában ma és holnap tartják a ballagást, és egy biztos: az összes ünnepségen elhangzik majd a Himnusz.  Tovább »

Ismeritek a közmondásokat, szólásokat? Ki is tudjátok egészíteni a hiányzó szavakat? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Örültetek, ha túléltétek a fizikaórákat a középiskolában? Vagy netán érettségiztek belőle? Mindkét esetben érdemes megpróbálkoznotok ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ebben a kvízben főleg az emberi testre vonatkozó ismereteiteket tesztelhetitek, de találkozhattok egy-két növénytani kérdéssel is.  Tovább »

Ha elég bátrak vagytok ahhoz, hogy olyan tantárgyakból teszteljétek tudásotokat, amik nem az erősségetek, de kíváncsiak vagytok, akkor ez a kvíz...  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar verseket. Esetleg pár sor alapján is meg tudjátok mondani, hogy ki írta őket?  Tovább »

Az alábbi tesztben felbukkanó írók, költők neve valószínűleg mindenkinek ismerős lesz. Vajon a nevüket tudjátok a megfelelő archoz is kötni?  Tovább »

Ti hogy álltok a reál tárgyakkal? Megbirkóznátok egy fizikateszttel? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ.  Tovább »

Lássuk, hogy különböző témakörökben mennyire vagytok otthon.  Tovább »

Tudjátok, hogy milyen szavakat használt Arany János? Ismeritek a szavak pontos jelentését?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X