Japán kutatók szerint a békejelet mutatók ujjlenyomatai leolvashatók fényképekről. Ázsiában ez az egyik legkedveltebb fotópóz a fiatalok körében.  Tovább »

Általánosan elfogadott, de hamis nézet, hogy a felfedező azért talált olyan nehezen szponzorokat Indiába tartó expedíciójához, mert attól féltek...  Tovább »

A két műholdat a NASA lőtte fel és tényleg annyi a feladatuk, hogy folyamatosan üldözik egymást, anélkül, hogy valaha találkoznának.  Tovább »

A Google az első nagy tech cég, mely közvetlenül kezd foglalkozni vele, hogy a gyerekek egyre fiatalabb korban kezdenek digitális eszközöket...  Tovább »

Március 26-án ismét nyári időszámításra kell állítani az órákat.  Tovább »

Kevés ágazatban van jobb helye az adóforintoknak, mint az űrkutatásban.  Tovább »

Az NSA szakértői szerint valószínűtlen, hogy 2020-ig megmarad az USA vezető pozíciója.  Tovább »

A kutatóknak szánt Google Scholar segítségével törheti át az óriáscég a digitális kínai nagy falat.  Tovább »

Egyre többet hallani arról, hogy mennyi mindent tud rólunk a Google, a Facebook és a többi cég, melynek szoftvereit...  Tovább »

Egy új kutatás szerint az élőflórás joghurt fogyasztása jótékony hatással lehet a depresszióval küzdő emberekre.  Tovább »

Kanadai orvosok egy intenzív osztályon megfigyelték, hogy egy beteg agya tovább működött a halál beállta után.  Tovább »

Igen, jól látjátok, a világ első egyik első és legtovább fennálló birodalmának lakói már 2400 előtt jeges...  Tovább »

Az óceán után az űr a következő végtelen horizont.  Tovább »

Miért éppen öt napot dolgozunk, és nem hatot vagy hetet? Ki találta ki, hogy negyvenórás legyen a munkahét? És milyen heti 72 órát dolgozni?  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X