Tényleg megtanulhatatlan a magyar nyelv? Tényleg a megszentségteleníthetetlenkedéseitekért a leghosszabb szó a világon?  Tovább »

Ezekkel az izgalmas trükkökkel neked is könnyebb lesz a matek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem csak a fizikai erőnlétedtől függ, hogyan tudod átvészelni a testnevelésórákat.  Tovább »

Százhuszonhét évvel ezelőtt, 1890-ben ünnepeltük először május 1-jét.  Tovább »

hirdetés

A washingtoni egyetem professzoai világszintű felfedezést tettek.  Tovább »

A következő lépés az, hogy a gondolatainkat közvetlenül "legépeljük".  Tovább »

A legújabb kutatási eredmények szerint egy alma elfogyasztása felkelés után nagyobb energiamennyiséget ad, mint ha innál egy kávét.  Tovább »

Bár az informatika területét inkább a férfiaknak tulajdonítják, a világ első számítógépes programját mégis egy nő hozta létre.  Tovább »

Célzott agyi stimulációval erősíthető az őszinte viselkedés: svájci és amerikai kutatók megtalálták azt az agyi területet, ahol az őszinteség és az...  Tovább »

Miért kell érettségizni 18 évesen? Honnan jött a záróvizsga ötlete, és miért nem érettségizhettek az 1900-as évekig a nők?  Tovább »

A Mühlenberg-legenda szerint csupán egy szavazaton múlt, hogy nem németül készülnek ma a hollywoodi filmek. De vajon tényleg így volt?  Tovább »

Japán kutatók szerint a békejelet mutatók ujjlenyomatai leolvashatók fényképekről. Ázsiában ez az egyik legkedveltebb fotópóz a fiatalok körében.  Tovább »

Általánosan elfogadott, de hamis nézet, hogy a felfedező azért talált olyan nehezen szponzorokat Indiába tartó expedíciójához, mert attól féltek...  Tovább »

A két műholdat a NASA lőtte fel és tényleg annyi a feladatuk, hogy folyamatosan üldözik egymást, anélkül, hogy valaha találkoznának.  Tovább »

A Google az első nagy tech cég, mely közvetlenül kezd foglalkozni vele, hogy a gyerekek egyre fiatalabb korban kezdenek digitális eszközöket...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X