Rengeteg emberre azonban negatívan hat a stressz, és akár a vizsgára való felkészülést is megnehezíti, az érettségin történő leblokkolásról már nem...  Tovább »

Fülhallgató a fejre, toll a kézbe - ha alaposan felkészülsz, nem lehet problémád a nyelvvizsga hallás utáni szövegértést mérő részével.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

A népszerűbb nyelvvizsgákon bizonyos feladatoknál már fellapozhatjátok a nyomtatott szótárt, kikereshetitek az ismeretlen kifejezéseket és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Holnap hivatalosan is elkezdődik az iskola, még akkor is, ha sokan nem várták.  Tovább »

Elkezdődött a kollégiumi jelentkezések időszaka, nemsokára beköltözhettek a koliszobába vagy az albérletbe.  Tovább »

Jövőre érettségizel, de nem tudod melyik felsőoktatási intézménybe jelentkezz?  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Itt a nyár, de te mégis nyakig úszol a tanulnivalókban a Balaton helyett? Nehezen veszed rá magad, hogy a kötelességeidre koncentrálj?  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy bele szeretnétek kezdeni egy új nyelv megismerésébe?  Tovább »

Hamarosan eljön a ponthatárhúzás ideje, onnantól pedig egy pillanat, és eljön a beköltözés is.  Tovább »

A kollégiumi létforma egy teljesen más világ, nem árt felkészülni. Már most érdemes elkezdeni beszerezni a dolgokat a költözésre.  Tovább »

Vannak olyan hibák, amiket még a legjobbak is elkövethetnek, de ki lehet őket küszöbölni, ha odafigyel az ember.  Tovább »

Miért nem sikerül a tanulásra koncentrálni pár nappal a szóbeli érettségi előtt? Eláruljuk.  Tovább »

Sok oka lehet annak, ha a gyerek nem teljesít jól az iskolában. Mit tehet ilyen esetben a szülő, hogyan tud megfelelően motiválni?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X