Holnap sok diákra nagy nap vár. Mit, hogyan és mikor csináljatok, hogy a lehető legtöbbet hozhassátok ki magatokból?  Tovább »

Nem mindig jó, ha az utolsó pillanatig tanultok: ha kifáradtok, akkor a nagy napon nem fogtok jól teljesíteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vészesen közeledik az érettségi, ezért összeszedtünk nektek pár tippet, amit érdemes megfogadni.  Tovább »

Hogyan készülhettek a hosszú hétvégén a magyar-, a matek- és a töriérettségire?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nehezen tudjátok magatokat rávenni a tanulásra, hiába közeledik az érettségi? Adunk néhány tanulási tippet.  Tovább »

Milyen hibákat követnek el a leggyakrabban a diákok a matekérettségin?  Tovább »

Alig pár nap van a 2018-as érettségi szezon kezdetéig, mi pedig összegyűjtöttünk pár tippet, amellyel könnyebben oszthatjátok be az időtöket.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

A vizsgaidőszak olyan, mint a főzés, minden hozzávalónak kéznél kell lennie ahhoz, hogy gördülékenyen menjen – véli Lipták-Váradi Julianna, az...  Tovább »

Már tényleg nincs sok hátra az érettségi kezdetééig.  Tovább »

Idén május 7-én, a magyar írásbelivel veszi kezdetét az érettségi szezon, vagyis alig néhány hét maradt hátra a középiskolásoknak a felkészülésre.  Tovább »

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni, hogy sok más élénkítő itallal is...  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

Hol és hogyan kezdhet neki az álláskeresésnek egy pályakezdő? Mit írjon le az önéletrajzában az, akinek alig-alig van szakmai tapasztalata?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X