Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Miért érdemes kipróbálni a tanulókártyákat? Hogyan lehet hatékonyan ismételni ezzel a technikával?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen hibákat érdemes elkerülni a ZH- és a vizsgaidőszakban? Ma egy hasznos tanulási tippeket tartalmazó könyvből hoztunk nektek tanácsokat.  Tovább »

Újabb tanulási tippeket hoztunk azoknak, akik a ZH- vagy vizsgaidőszakra, nyelvvizsgára vagy éppen az érettségre készülnek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közeledik a vizsgaidőszak, egymást érik majd az írásbeli és a szóbeli vizsgák?  Tovább »

Rengeteg emberre azonban negatívan hat a stressz, és akár a vizsgára való felkészülést is megnehezíti, az érettségin történő leblokkolásról már nem...  Tovább »

Fülhallgató a fejre, toll a kézbe - ha alaposan felkészülsz, nem lehet problémád a nyelvvizsga hallás utáni szövegértést mérő részével.  Tovább »

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

A népszerűbb nyelvvizsgákon bizonyos feladatoknál már fellapozhatjátok a nyomtatott szótárt, kikereshetitek az ismeretlen kifejezéseket és...  Tovább »

Holnap hivatalosan is elkezdődik az iskola, még akkor is, ha sokan nem várták.  Tovább »

Elkezdődött a kollégiumi jelentkezések időszaka, nemsokára beköltözhettek a koliszobába vagy az albérletbe.  Tovább »

Jövőre érettségizel, de nem tudod melyik felsőoktatási intézménybe jelentkezz?  Tovább »

Nagyon sok gólya kezdi meg idén is a tanulmányait valamilyen felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Itt a nyár, de te mégis nyakig úszol a tanulnivalókban a Balaton helyett? Nehezen veszed rá magad, hogy a kötelességeidre koncentrálj?  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy bele szeretnétek kezdeni egy új nyelv megismerésébe?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X