A cél az lett volna, hogy így tegyék magukat vonzóbbá az amerikaiak körében.  Tovább »

Még csak most kezdődött a suli, de már kifáradtatok? Nehezen veszitek fel az iramot? Magatokra ismertek a következő képekről?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Most a megszokottaktól eltérően nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudjátok-e melyik a helyes írásmód, hanem azt, melyik a helytelen. Így is menne?  Tovább »

Tudjátok, kitől idézünk? Lássuk, felismeritek-e a következő verseket. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Lássuk, hogy teljesítenétek a nyolcadikasok kompetenciafelmérésén. Ezeket a feladatok az idei kérdések közül válogattuk nektek.  Tovább »

Nektek jó a helyesírásotok? Tegyétek próbára magatokat ezzel a kvízzel. Egybe vagy külön kell írni ezeket a szavakat?  Tovább »

Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

Szuper biológiai kvízzel tesztelhetitek az állatokkal kapcsolatos ismereteiteket. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

A nyelv állandó változásban van, ezáltal a szavaink is. Vajon ti felismeritek az alábbi régi szavak eredeti jelentését?  Tovább »

Ezt a tíz dolgot garantáltan megtanulja minden középiskolás, és most nem az évszámokra vagy a képletekre gondolunk, hanem a túlélési praktikákra.  Tovább »

Így lehet, hogy még több gyereknek megjön a kedve az olvasáshoz.  Tovább »

A nagyobb vizsgák, dolgozatok előtt úgy érzitek, semmire sem emlékeztek abból, amit tanultatok?  Tovább »

Ti is sokszor kezdtétek mesékkel a szombatot? Akkor ezekre a klasszikus magyar rajzfilmekre biztosan emlékeztek. Lássuk, milyen a memóriátok.  Tovább »

Tudjátok, hogy a következő szavakat hogyan választjuk el helyesen? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A helyszín a Kincsem Park, az időpont: szeptember 7-e. A győztes a londoni kő-papír-olló Európa-bajnokságon képviselheti Magyarországot.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X