A két lány az 1999-es, columbine-i középiskolában történt mészárlás elkövetőinek öltözött be, egyikük édesapja szerint túl szigorú büntetést kaptak.  Tovább »

Az Oxford és a Cambridge közötti versengés kevésbé hagyományos módon folytatódik. Egy szóban össze lehet foglalni: gin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 42 millióan nézték meg azt a videót, amelyet egy szülő tett közzé a Facebookon arról, hogyan köszönti az egyik amerikai általános iskola...  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek még a történelmi dátumokra és híres csatákra. Nektek menne atlasz vagy internetes segítség nélkül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Teszteljétek a helyesírásotokat a következő kvízzel. Az egyik legnehezebb témakör az egybe- vagy különírás. Szerintetek melyik a helyes megoldás?  Tovább »

A következő kvízben magyarországi folyókról kaptok kérdéseket. Azt kell kitalálnotok, hogy egy-egy folyó honnan ered vagy éppen hova torkollik.  Tovább »

Mennyire ismeritek a kártyajátékokat? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Ismerős az, amikor olyan sok tanulnivalód lenne, hogy hirtelen nem is tudod, hol kezdd el a nagytakarítást? Igen, ez a vizsgaidőszak.  Tovább »

Hamarosan itt a téli vizsgaidőszak, már nincs sok hátra ebből a félévből. Összegyűjtöttünk pár dolgot, amire érdemes ebben az időszakban figyelni.  Tovább »

Imádja az internet ezt az optikai csalódást. Ti mit láttok a képen?  Tovább »

Tudjátok mit jelentenek a következő idegen szavak?  Tovább »

Jól ismeritek a kortárs magyar irodalmat vagy emlékeztek még a kötelező olvasmányokra? Teszteljétek ezzel a három kvízzel.  Tovább »

Mit tudtok a színházakról és a színház történetéről? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jól ismeritek a kortárs magyar irodalmat? Lássuk, hogy eltaláljátok-e, hogy ki a szerző. Teszteljétek magatokat.  Tovább »

Ismeritek a felfedezőket? Mik a magyar találmányok? Teszteljétek ismereteiteket a következő kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X