Hogyan kapcsolódik egymáshoz egy matematikai egyenlet és a negyedik Star Wars-film kocsmai muzsikája? Egy Dani Ochoa nevű lány megmutatta.  Tovább »

Különböző témakörökből állítottunk össze nektek kérdéssort. Kultúra, mitológia és egy kis földrajz - többek között ebben a témában kell válaszolnotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból válogattunk nektek kérdéseket. Vigyázat, emelt szintű kérdésekről van szó. Ti hányat találtok el?  Tovább »

Találkozhattatok már azzal az irodalmi kvízzel, amiben az első mondatuk alapján kell felismernetek a regényeket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismert könyv, amit senki sem olvasott, mi az? Ti mire szavaznátok?  Tovább »

Hallottatok már a következő településekről? Vajon melyik megyében vannak? Lássuk, mennyire ismeritek a kisebb magyarországi településeket.  Tovább »

Ti tudjátok a választ: énekes vagy hegycsúcs? Lássuk, mennyire tippeltek jól. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A március 15-i hosszú hétvége a nemzeti megemlékezések mellett a fesztiválok hétvégéje is, különböző hagyományőrző és interaktív programokon...  Tovább »

Képben vagytok a nagy történelmi események dátumaival, a híres uralkodókkal és a sorsfordító történésekkel?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres részleteket, hibátlan lesz a következő kvíz? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból. Tudjátok, hogyan kell elválasztani a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek az új helyesírási szabályokat. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel.  Tovább »

A március 15-i budapesti programajánlónk után most vidéki ingyenes programokat, tárlatvezetéseket ajánlunk.  Tovább »

Egyetemistaként milyen lehetőségek vannak Egerben?  Tovább »

Idegen szavak közül válogattunk nektek. Tíz különböző szót találtok ebben a kvízben, ezek jelentését kell megadnotok.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X