Hol érdemes két óra közt lazítani az ELTE BTK-n?  Tovább »

Ilyen kvízt még biztosan nem töltöttetek ki: kíváncsiak vagyunk, hogy ismeritek-e a következő feltalálókat és találmányaikat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ismeritek a világ nagy folyóit? Most kiderül, mennyire figyeltetek a földrajzórán. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek az évekkel ezelőtt tanult dolgokra. Tudjátok a válaszokat ezekre a kérdésekre? Most kiderül, milyen jó a memóriátok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Most kiderül, mennyire jó a helyesírásotok. Ebben a tesztben csupán tíz kérdésre kell helyes választ adnotok.  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

A pécsi, megyei feladatokat is ellátó Csorba Győző Könyvtárnak 283 településen vannak olvasói.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben, ha iskolai memoritereket kérdezünk tőletek. Az összeset felismeritek? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Különböző témakörökből válogattunk nektek kérdéseket. Lássuk, mennyire vagytok képben.  Tovább »

A hidegháború kora az érettségin is fontos téma. Lássuk, mennyire figyeltetek az órákon. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Magyarország különböző folyóiról, településeiről, hegységeiről szólnak többek között az alábbi kérdések. Lássuk, kifognak-e rajtatok.  Tovább »

Egy kis gyakorlás senkinek sem árt a hétvégén. Ti meg tudnátok oldani ezt a feladatot?  Tovább »

Nem jelent problémát, ha a számokat betűkkel is le kell írnotok? Tudjátok a szabályokat? Ebből a kvízből kiderül, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

udjátok, melyik állat vált Berlin jelképévé, vagy hogy mivel foglalkozik az, akinek az ikebana a hobbija? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek tájszavainkat. Teszteljétek a tudásotokat!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X