Évek óta egy algoritmus dönti el, hogy valakit felvettek-e az általa megjelölt szakra.  Tovább »

Megkezdődött a keresztféléves felvételire beadott online jelentkezési lapok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása - közölte a felvi.hu.  Tovább »

November 15-én lezárult a keresztféléves felvételi jelentkezési időszaka, de egészen január 10-ig változtathattok a megjelölt szakok sorrendjén.  Tovább »

A keresztféléves jelentkezők január 6-ig ellenőrizhetik és módosíthatják az adataikat az e-felvételi rendszerében, pótolhatják a hiányzó...  Tovább »

Ha keresztféléves képzésre jelentkeztetek, már ellenőrizhetitek, hogy minden rendben van-e az adataitokkal, valamint január 6-ig egyszer...  Tovább »

Mit tehettek, ha a sorrendmódosítás után gondoltátok meg magatokat? Lehet már az első félévben szakot váltani? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Fontos határidő jár le holnap, csütörtök éjfélig tudjátok ugyanis feltölteni a hiányzó dokumentumokat az e-felvételi rendszerbe.  Tovább »

A szeptemberben induló képzések július 9-én, csütörtökön lejáró adat- és sorrendmódosítási, dokumentumpótlási határideje miatt aznap az Educatio...  Tovább »

Már csak pár napig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapján megadott szakok sorrendjén - július 9-ig mindenkinek el kell...  Tovább »

Július 9-ig még módosíthattok a kiválasztott egyetemi-főiskola képzések sorrendjén. Miért számít, melyik szak kerül előre?  Tovább »

Mi a teendő akkor, ha meggondoltátok magatokat, és mégsem azon a szakon tanulnátok tovább, amelyet elsőként megjelöltetek? Lehet-e képzést törölni?  Tovább »

Már csak egy hónapotok van, hogy feltöltsétek a felvételihez szükséges dokumentumokat, az érettségit vagy a diplomát, esetleg a nyelvvizsgát.  Tovább »

Megjelölhettek-e még új képzést a felvételin? Meddig lehet változtatni a szakok sorrendjén? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

A februári határidő lejárta után még hozzáadhattok új szakokat az egyetemi, főiskolai jelentkezésetekhez? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Március 16-án és 17-én változtathatjátok meg a középiskolai felvételin megjelölt intézmények és tagozatok sorrendjét.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X