Július 12-ig változtathatnak a megjelölt szakok sorrendjén az idén egyetemre-főiskolára felvételizők. Mikor érdemes módosítani a megadott listán?  Tovább »

Július 12-ig változtathatnak az idén egyetemre-főiskolára felvételizők a megadott szakok sorrendjén. Mutatjuk, hogyan tehetik meg ezt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökön és pénteken módosíthatják a tanulók a középfokú felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján...  Tovább »

Március 10-én a középiskolák nyilvánosságra hozták a jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét, amely a diákok...  Tovább »

hirdetés

Március 10-ig kell a középiskoláknak közzétenniük az ideiglenes felvételi jegyzéket.  Tovább »

Milyen határidőket kell fejben tartani márciusban?  Tovább »

Fontos hetek jönnek a középiskolai felvételin: néhány nap múlva nyilvánosságra hozzák a középiskolák ideiglenes felvételi jegyzékét, március közepén...  Tovább »

Évek óta egy algoritmus dönti el, hogy valakit felvettek-e az általa megjelölt szakra.  Tovább »

Megkezdődött a keresztféléves felvételire beadott online jelentkezési lapok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása - közölte a felvi.hu.  Tovább »

November 15-én lezárult a keresztféléves felvételi jelentkezési időszaka, de egészen január 10-ig változtathattok a megjelölt szakok sorrendjén.  Tovább »

A keresztféléves jelentkezők január 6-ig ellenőrizhetik és módosíthatják az adataikat az e-felvételi rendszerében, pótolhatják a hiányzó...  Tovább »

Ha keresztféléves képzésre jelentkeztetek, már ellenőrizhetitek, hogy minden rendben van-e az adataitokkal, valamint január 6-ig egyszer...  Tovább »

Mit tehettek, ha a sorrendmódosítás után gondoltátok meg magatokat? Lehet már az első félévben szakot váltani? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Fontos határidő jár le holnap, csütörtök éjfélig tudjátok ugyanis feltölteni a hiányzó dokumentumokat az e-felvételi rendszerbe.  Tovább »

A szeptemberben induló képzések július 9-én, csütörtökön lejáró adat- és sorrendmódosítási, dokumentumpótlási határideje miatt aznap az Educatio...  Tovább »

hirdetés