Március 16-án és 17-én változtathatjátok meg a középiskolai felvételin megjelölt intézmények és tagozatok sorrendjét.  Tovább »

Néhány hét múlva kiderülnek a középiskolai felvételi eredményei, de addig még bőven van tennivaló - ezeket gyűjtöttük össze.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Hányszor módosíthattok a megjelölt szakok sorrendjén a jelentkezési határidő előtt, illetve után? Adhattok-e hozzá új képzést?  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

A keresztféléves jelentkezők január 8-ig ellenőrizhetik és módosíthatják az adataikat az e-felvételi rendszerében, pótolhatják a hiányzó...  Tovább »

Elindult az e-ügyintézés az idei keresztféléves felvételin: már feltölthetitek nyelvvizsga-bizonyítványotok vagy diplomátok beszkennelt változatát.  Tovább »

Meddig küldhetik el a hiányzó dokumentumokat az idei keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Felvételizők, figyelem: már csak pár órátok van arra, hogy feltöltsétek az e-felvételi felületére vagy postázzátok a hiányzó bizonyítványok...  Tovább »

Néhány nap múlva lejár a sorrendmódosítás és a dokumentumpótlás határideje - a felvételizőknek sietniük kell.  Tovább »

Vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat, ugyanis július 10-én lejár az adat- és sorrendmódosítás...  Tovább »

Már csak pár napig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapján megadott szakok sorrendjén - július 10-ig mindenkinek el kell...  Tovább »

Július 10-ig még módosíthattok a kiválasztott egyetemi-főiskola képzések sorrendjén. Miért számít, melyik szak kerül előre?  Tovább »

Visszakapják-e az eljárási díj egy részét azok a felvételizők, akik visszavonják jelentkezésüket? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mi a teendő akkor, ha meggondoltátok magatokat, és mégsem azon a szakon tanulnátok tovább, amelyet elsőként megjelöltetek? Lehet-e képzést törölni?  Tovább »

Lehet-e szakot törölni a februárban leadott felvételi jelentkezési lapról? Mi van akkor, ha az egész felvételi jelentkezést vissza szeretnétek vonni?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X