A keresztféléves jelentkezők január 8-ig ellenőrizhetik és módosíthatják az adataikat az e-felvételi rendszerében, pótolhatják a hiányzó...  Tovább »

Elindult az e-ügyintézés az idei keresztféléves felvételin: már feltölthetitek nyelvvizsga-bizonyítványotok vagy diplomátok beszkennelt változatát.  Tovább »

Meddig küldhetik el a hiányzó dokumentumokat az idei keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Felvételizők, figyelem: már csak pár órátok van arra, hogy feltöltsétek az e-felvételi felületére vagy postázzátok a hiányzó bizonyítványok...  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Néhány nap múlva lejár a sorrendmódosítás és a dokumentumpótlás határideje - a felvételizőknek sietniük kell.  Tovább »

Vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat, ugyanis július 10-én lejár az adat- és sorrendmódosítás...  Tovább »

Már csak pár napig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapján megadott szakok sorrendjén - július 10-ig mindenkinek el kell...  Tovább »

Július 10-ig még módosíthattok a kiválasztott egyetemi-főiskola képzések sorrendjén. Miért számít, melyik szak kerül előre?  Tovább »

Visszakapják-e az eljárási díj egy részét azok a felvételizők, akik visszavonják jelentkezésüket? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mi a teendő akkor, ha meggondoltátok magatokat, és mégsem azon a szakon tanulnátok tovább, amelyet elsőként megjelöltetek? Lehet-e képzést törölni?  Tovább »

Lehet-e szakot törölni a februárban leadott felvételi jelentkezési lapról? Mi van akkor, ha az egész felvételi jelentkezést vissza szeretnétek vonni?  Tovább »

Mit tehettek, ha most jöttetek rá, hogy a felvételi jelentkezési lapon meg kellett volna jelölni a kiválasztott szak önköltséges/államis formáját is?  Tovább »

Lassan befejeződek az írásbeli érettségi vizsgák, ideje újra a felvételire koncentrálni. Fontos határidők jönnek, ezeket érdemes észben tartani.  Tovább »

Ma még módosíthatnak a diákok a középiskolai felvételi lapon megjelölt intézmények és tanulmányi területek sorrendjén...  Tovább »

Minden bizonyítványmásolatot csatolni kell a felvételi jelentkezési lapjához? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X