Ma még módosíthatnak a diákok a középiskolai felvételi lapon megjelölt intézmények és tanulmányi területek sorrendjén...  Tovább »

Minden bizonyítványmásolatot csatolni kell a felvételi jelentkezési lapjához? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma még megváltoztathatjátok a keresztféléves felvételin megjelölt szakok sorrendjét - a december 24-i...  Tovább »

Hogyan lehet megváltoztatni az e-felvételiben megadott adatokat? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig változtathatnak a szakok sorrendjén azok a diákok, akik jelentkeztek a keresztféléves felvételire? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Számít-e, milyen szak kerül a jelentkezési lap első helyére? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Pótolhatjátok-e online a hiányzó dokumentumokat, ha korábban postán adtátok fel a felvételi jelentkezési lapot?  Tovább »

Szerdáig lehet változtatni a felvételi jelentkezési lapon megadott szakok sorrendjén - hívta fel a figyelmet az...  Tovább »

Ha mesterképzésre is jelentkeztetek az idei felvételin, június 24-én éjfélig módosíthattok a megjelölt szakok...  Tovább »

Június 24-ig változtathatnak a képzések sorrendjén azok a felvételizők, akik legalább egy mesterszakot megjelöltek a...  Tovább »

Mit tehettek, ha inkább a második vagy harmadik helyen megjelölt szakra szeretnétek bekerülni?  Tovább »

Meddig lehet módosítani a megjelölt szakok sorrendjén, ha mesterképzésre jelentkeztetek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig módosíthatnak a jelentkezési lapon megjelölt szakok sorrendjén azok, akik mesterképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Hamarosan kiderül, ki jut be egyetemre, főiskolára. Addig azonban még van néhány fontos határidő, amelyet nem szabad elfelejteni.  Tovább »

Csütörtökig pótolhatják a februárban induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre jelentkezők azokat a...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X